• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Шинка варено-копчена

Відповідно до розділу IV та V Проєкту договору. Примірні вимоги до шинки варено - копченої. Поверхня чиста, суха, без плям, злипів, пошкоджень ззовні. На розрізі м’язова тканина світло- рожевого кольору, без сірих плям, з прошарками жиру (сала) свинячого білого кольору або із світло - рожевим відтінком. Запах приємний, з ароматом спецій. Шинка варено – копчена сорт вищий повинна відповідати нормативному документу на цей вид продукції а саме ДСТУ 4668:2006 та Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Консистенція - пружна. Смак приємний, злегка гострий, в міру солоний, з вираженим ароматом прянощів, з запахом часнику або без нього, без сторонніх присмаку і запаху. Зазначений продукт повинен бути у натуральній оболонці та у вакуумній упаковці або модифікованому газовому середовищі. Тара, яка має бути використана для пакування та транспортування товару, повинна бути чистою, сухою, неушкодженою, добре запакованою та не повинна мати стороннього запаху, з відповідним маркуванням. Строк придатності товару повинен становити не менше 80 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника. Загальний термін придатності повинен бути не менше 20 діб, при температурі, придатній для зберігання даного виду продукції.

Завершена

900 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: a93a14a218684912b978e0b1b1807fa8
Критерій стосується номенклатури Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:05
Характеристики не суперечать ДСТУ
ID: d521dcc22a044c29adbb3946f2b177c1  
Очікуване значення : ДСТУ 4668  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:05
Сорт
ID: 13241b489cd947a380968f32efa0f0b8  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:05
Спосіб обробки
ID: 384a46bc61754ba380a9ca54cf205d5a  
Очікуване значення : варено-копчений  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:05
Вид виробу
ID: 846ae8abd5e34586be9115957b04168b  
Очікуване значення : шинка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:05
М'ясна сировина
ID: 22017ce9f2e14252a890249c19be2597  
Очікуване значення : свинина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження