• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590,Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143,М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589

Порядок розрахунків: безготівковий (після пред'явлення Учасником-переможцем належно оформленої у встановленому чинним законодавством порядку товарно-транспортної накладної, яка повинна містити відбиток печатки (крім Учасників-переможців, що здійснюють діяльність без печатки згідно з чинним законодавством) та підпис Учасника-переможця).Оплата Товару ПОКУПЦЕМ здійснюється протягом 10 –х банківських днів з дня надходження ПОКУПЦЮ коштів для оплати Товару з урахуванням частини першої статті 23 Бюджетного кодексу України щодо виникнення у ПОКУПЦЯ платіжних зобов’язань при наявності відповідного бюджетного призначення (бюджетних асигнувань).

Завершена

110 160.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: a5bc81ee45db4d138e315a2543335883
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.03.2025 16:41
Відповідність стандарту
ID: 0c3df47eb64b4bdaa583937ce992a361  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.03.2025 16:41
Термічний стан
ID: af910f4960694c1ca36cef3d36d7005e  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.03.2025 16:41
Частина
ID: 51ab0795858e4dac9ca1e8537060dc3d  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 1a228dea27214f49bcdbb989fcc92e1e
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.03.2025 16:41
Відповідність стандарту
ID: 691c421e250e4937bb236f543068c2e3  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.03.2025 16:41
Термічний стан
ID: 5a49857a6bb14fb784ee278431d7fbaf  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.03.2025 16:41
Частина
ID: f6c571e9b48f4589ae1324aa9e6a695c  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.03.2025 16:41
Вид
ID: c21bbf2c81114c67984b5aa222233741  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 876c449467f14352a3da684a269f051e
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.03.2025 16:41
Категорія
ID: e53833e00c00466f874d0020dc0d67d8  
Очікуване значення : перша  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.03.2025 16:41
Наявність кісток
ID: e4a29f57741f406e8adaf86844285876  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.03.2025 16:41
З шкірою
ID: bed13baff0f24568a48b780fb3eb9e6f  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.03.2025 16:41
Відповідність ДСТУ 3143
ID: c5bf75046bd746408f127773b91c8f73  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.03.2025 16:41
Термічний стан
ID: 10508497a21b4d0187764ed3261b9ab9  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.03.2025 16:41
Частина
ID: 6c598791096a465692f2be091ad2be2c  
Очікуване значення : філе  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження