• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Капуста білоголова свіжа, Гарбузи продовольчі свіжі, Редиска свіжа, Огірки свіжі, Цибуля зелена свіжа, Кріп свіжий 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи за ДК «Єдиний закупівельний словник»

Товар постачається до 31.12.2025 року. Поставка Товару здійснюється окремими партіями згідно з заявкою Замовника. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби. Партією Товару за Договором вважається поставка Товару в обсязі, що визначений за кожною окремою заявкою Замовника, надісланою Замовником у будь-який зручний спосіб для Замовника

Завершена

332 500.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 00ad0dae899f495e8d037b19cf20b116
Критерій стосується номенклатури Кріп свіжий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 15:11
Відповідність ДСТУ 8624
ID: afa84f54ad103087d66e76e32c6678b2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 15:11
Довжина рослин
ID: f76777142aac1cdef67f33b802c06919  
Очікуване значення : не менше 10 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 15:11
Товарний сорт
ID: 1de999acaecb1919f594800a95c71647  
Очікуване значення : перший  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: a6a6996caa5444f39fbb3256dc7f4e41
Критерій стосується номенклатури Цибуля зелена свіжа
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 15:11
Відповідність ДСТУ 6011
ID: 11cf6b2eaea67cc4a69019431a989d36  
Очікуване значення : Так  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 8aa2dd071d20486594d7eaec5f0e3ac3
Критерій стосується номенклатури Огірки свіжі
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 15:11
Відповідність ДСТУ 3247
ID: 279823d08599d292171e60e538e95fab  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 15:11
Діаметр плоду
ID: 9a270af251eb9a09ef9e59c2f843a6e4  
Очікуване значення : не більше 5,5 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 15:11
Розмір плоду
ID: 73b51063e7cc33ca1a48e28ac9d9a6e3  
Очікуване значення : середньоплідні (до 25 см)  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 15:11
Тип вирощування
ID: e9a5774d3682f8c455791daad18e8a89  
Очікуване значення : тепличні  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 6c3f08d2edab4009947597584bfddd00
Критерій стосується номенклатури Редиска свіжа
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 15:11
Листки обрізані
ID: 4616933c23ad7549c5655407493a5f47  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 15:11
Відповідність ДСТУ 6009
ID: c9a8b250f07ca19da3de3b399e93a90f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 15:11
Товарний сорт
ID: b2c6fecff690697fc994463ae868e012  
Очікуване значення : перший  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 233cfb7342274fe7957fbfe82a4bc6a1
Критерій стосується номенклатури Гарбузи продовольчі свіжі
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 15:11
Відповідність ДСТУ 3190
ID: 9464a5db6311a6cba0b70c508a33534a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 15:11
Діаметр плоду
ID: 2e2b009dce304834535b948a573c7e00  
Очікуване значення : не менше 12 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 15:11
Вид сорту
ID: ff24ce547abbd7e379e93281084eb5d3  
Очікуване значення : з видовженою формою  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: dd4a342d30de45d18a398c0429b34af5
Критерій стосується номенклатури Капуста білоголова свіжа
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 15:11
Відповідність ДСТУ 7037
ID: 664e524cf1b1aaa3f6287cb6f053dd57  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 15:11
Строк достигання
ID: 1d4c4d724b359da45d1e62e932491e58  
Очікуване значення : ранньостигла  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження