-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Продукти харчування (філе, четвертина задня, гомілка курячі (заморожені) та м'ясо свинини (охолоджене))
Товар постачається окремими партіями протягом загального строку поставки товару за заявками Замовника 3 (три) рази на тиждень, але в будь якому випадку поставку здійснювати при кожній потребі Замовника. При зміні кількості Товару Замовник зобов’язаний письмово попередити про це Постачальника не пізніше, як за 1 (один) робочий день. На кожну партію товару ОБОВ`ЯЗКОВО надаються всі супроводжуючі документи (товарно-транспортна накладна, накладна, декларація виробника, реєстрація потужності оператора ринку, діючі висновки санітарно-епідеміологічної експертизи, тощо)
Завершена
739 691.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 0b8bd1e66b0e49af8fa397e24f88deb5
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 14:55
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ebf0de23b5434313bd1c8e3f948a4e78
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 14:55
Термічний стан
ID: c957eec595d4469ebd3e091774efffc1
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 14:55
Частина
ID: 9c351cbb1edf4bfb927425fca82107da
Очікуване значення :
четвертина задня
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 8a0ff9978ee34baf8ddacb394b22832e
Критерій стосується номенклатури Гомілка куряча, заморожена, перша категорія, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 14:55
Категорія
ID: 4cb97000eb09445d91731a20d3049a39
Очікуване значення :
перша
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 14:55
З шкірою
ID: 1a7de0e3c83c48a7b42a21a23398ba81
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 14:55
Наявність кісток
ID: 42e7e1aa8826489db85d9bc46cb76823
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 14:55
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 86307da44c5b46f684e28825c2bb7ce5
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 14:55
Термічний стан
ID: 0aefa12f0a554858b2499e33abd3ce22
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 14:55
Частина
ID: 4280778459cd4b7fab37bee84c6d6e43
Очікуване значення :
гомілка
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: a44328bacb5b4341839cb95c5800f6e5
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 14:55
Категорія
ID: 9633f9d12fe9447080203dba2b8cf451
Очікуване значення :
перша
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 14:55
Наявність кісток
ID: aeaf1b5c130145da9fc3ecab6ffa681d
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 14:55
З шкірою
ID: 0013a07e74644e3d8b074087622daeac
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 14:55
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e470b6b87ff64eff8b8c8cbde5b0fb04
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 14:55
Термічний стан
ID: 4846b8f210e44bf6b6120e012e290a88
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 14:55
Частина
ID: 1dbf9a39884e41bdaaaad82335fbcb02
Очікуване значення :
філе
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 2a1b97efa23944eaa977d2f61f3b50af
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 14:55
Відповідність стандарту
ID: a668f35920ad43b6a62b8953a09febc4
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 14:55
Термічний стан
ID: 2b02b1a3bbe64b2f8bb1402c2258e45b
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 14:55
Частина
ID: cc73299e37a54c38b472c00d16974616
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження