• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589, Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Залишковий термін зберігання отриманого товару, що є предметом даної закупівлі, має бути не менше 80% від загального терміну придатності. Товар поставляється з 08:00 до 14:00 години, в кількості відповідно до заявки Замовника. Порушення термінів поставки спричинить розірвання договору в односторонньому порядку. Строк (термін) поставки товару: з дати підписання до 01.07.2025 року. Поставка товару здійснюється за адресою: Україна, 79028, Львівська обл., місто Львів, вул. Зелена 204Б, приміщення 64. Поставка товару здійснюється транспортом учасника переможця (транспортом з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення товару).При постачанні товару постачальник надає копії документу (документів), що засвідчує якість та безпечність харчової продукції. Розрахунки проводяться шляхом безготівкового перерахування коштів на поточний рахунок Постачальника, вказаний в Договорі, на підставі видаткової накладної за поставлений товар та наданого рахунку на оплату товару, протягом 10 (десяти) банківських днів з дати отримання Замовником вище зазначених документів. У випадку затримки оплати Покупцем як бюджетною установою (відсутність коштів на розрахунковому рахунку), Покупець зобов’язується провести оплату поставленого Постачальником товару протягом 10-ти банківських днів з моменту надходження коштів на рахунок.

Завершена

109 700.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 2fb3e26fb1724e08a6c90bfa85876710
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.03.2025 18:58
З шкірою
ID: c382eea40f914d01b7bc98b0f10a3c2c  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.03.2025 18:58
Наявність кісток
ID: 047ebf7afef34b29b63a3df2265ef925  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.03.2025 18:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2e3943009cc04d64abbc29dc033c6202  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.03.2025 18:58
Термічний стан
ID: cb0e2a7d47844380a91ff463cb0e4021  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.03.2025 18:58
Частина
ID: d8b7613ccbcc4138a48eab06ad8f86eb  
Очікуване значення : стегно  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 629d3912b42d493395df7069cccabcb9
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.03.2025 18:58
Наявність кісток
ID: 2563ac0e9598427da9d58c2dc6577328  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.03.2025 18:58
З шкірою
ID: a9f30a18f89345f493cb57a8a08c1a21  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.03.2025 18:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1fe6543e420d47a5992c319c2f7f9da2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.03.2025 18:58
Термічний стан
ID: 37ebab325be74c878c644720421a4630  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.03.2025 18:58
Частина
ID: a1f12fcd77da41ac92d00605d44ff7cd  
Очікуване значення : філе  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: d963ad0da74d4454a8a28dac5daae643
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.03.2025 18:58
Відповідність стандарту
ID: 1b51fe87b8f24025a5ffebd1ffa7e77a  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.03.2025 18:58
Термічний стан
ID: 9fa793c1604c470ebeb967514afbc233  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.03.2025 18:58
Частина
ID: 3d2cc66e21f742b185eac4d95ae766e6  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: d36686a1ac1b40a2aa06d0ff524a013c
Критерій стосується номенклатури Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.03.2025 18:58
Відповідність стандарту
ID: e212a6308d9b46fcb0c56003d0814a83  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.03.2025 18:58
Термічний стан
ID: 18abda13d4c54b6e8876cf3eaa9500ff  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.03.2025 18:58
Частина
ID: 32bb2719c1854da8a3247b4cca1a842c  
Очікуване значення : стегно без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.03.2025 18:58
Вид
ID: 9dbb46d28d8d4216b7e8aa18700f7cb6  
Очікуване значення : яловичина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження