• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Сир кисломолочний фасований; Сир плавлений; Сир твердий пошехонський 45%, ДСТУ 4558

1. Поставка здійснюється за адресою: 1)90424, с.Вільшани,225, Хустський район,Відокремлене відділення - Сир кисломолочний 9% -1100 кг, Сир плавлений - 400 кг, Сир твердий - 10 кг до 31.12.2025 року. Умови поставки: три рази на тиждень до 09:00 год. за заявкою замовника, не пізніше одного робочого дня з дня отримання заявки, кількість товару вказується в заявці; 2)89600, м.Мукачево,вул.Королеви Єлізавети,32 -Сир кисломолочний 9% - 1350 кг, Сир плавлений - 450 кг, Сир твердий - 10 кг до 31.12.2025 року. Умови поставки: три рази на тиждень до 09:00 год. за заявкою замовника, не пізніше одного робочого дня з дня отримання заявки, кількість товару вказується в заявці.

Завершена

458 500.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 641937a7b41844f2af3051572ca66adf
Критерій стосується номенклатури Сир твердий пошехонський 45%, ДСТУ 4558
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.02.2025 16:07
Масова частка жиру
ID: e79a20cfa31645aa9d7b3ac9c36a1445  
Мінімальне значення : 45  
Максимальне значення : 45  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.02.2025 16:07
Характеристики не суперечать ДСТУ 4558
ID: 1eed19cf712a47d7a870b8d26b395890  
Очікуване значення : так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.02.2025 16:07
Добавки
ID: 3d68ea8b07724b8f8fdcc71c7d16f510  
Очікуване значення : без добавок  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.02.2025 16:07
Безлактозний
ID: 26564f70876c4e98bda370103ffa237d  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 798f1711a25f44bfb20102e07f0b4eeb
Критерій стосується номенклатури Сир кисломолочний фасований
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.02.2025 16:07
Бренд
ID: 7483c7a9fc334566913e49edfce1e9c8  
Очікуване значення : РАДИМО  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.02.2025 16:07
Масова частка жиру
ID: 1cc4d71308e6479689976889fe6b0bb7  
Мінімальне значення : 9  
Максимальне значення : 9  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.02.2025 16:07
Маса нетто
ID: 659b1e542ed241e9a8df05b51978d94a  
Мінімальне значення : 1000  
Максимальне значення : 1000  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.02.2025 16:07
Добавки
ID: 1ffd636b5d1b4d71a46cff7b8e87ec00  
Очікуване значення : ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.02.2025 16:07
Характеристики не суперечать ДСТУ 4554
ID: 3bcf3d083d0e4864a57d780d07194c26  
Очікуване значення : так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.02.2025 16:07
Пакування
ID: e8976244db6a4e758c0ca510a59a216b  
Очікуване значення : пет-пакет  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.02.2025 16:07
Безлактозний
ID: 7ca83ea125ca48ef99a466267114d8d0  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 409dd2e50b34449b92d029d18a56c476
Критерій стосується номенклатури Сир плавлений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.02.2025 16:07
Бренд
ID: 0ec30e43a0824f1f82c1cece8bf4e2a6  
Очікуване значення : РАДИМО  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.02.2025 16:07
Масова частка жиру
ID: 6ba4c783156b46269ee0c953f1477a7e  
Мінімальне значення : 55  
Максимальне значення : 55  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.02.2025 16:07
Маса нетто
ID: aae7241fdca04cbb90f34f8a9d38bf9e  
Мінімальне значення : 70  
Максимальне значення : 70  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.02.2025 16:07
Добавки
ID: df801e2751d743ad9f75c25bf327f111  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.02.2025 16:07
Упаковка
ID: 5680ad9de4c04a5c94dcd3659b63bc43  
Очікуване значення : фольга  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.02.2025 16:07
Відповідність ДСТУ 4635
ID: 62c3cd62fdc9415ea2e8c19843a62cb4  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження