-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
15110000-2 М’ясо
М’ясо, печінка
Завершена
196 341.00
UAH без ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3ff77e01bff2466fb6a53e75ac489561
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, заморожений, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Частина
ID: ef5ddc64687f457dacbd32ab2d196c3d
Очікуване значення :
ошийок
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Термічний стан
ID: 5e99783148f5437cab9af5c3737c5924
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Відповідність стандарту
ID: 90ec10f55f934c52b2c082428b7fad43
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c6103d6a32f14ca49aa2e37da3a48186
Критерій стосується номенклатури Напівтуша свинна без шкіри, охолоджена, ДСТУ 7158
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Частина
ID: de911a0c21f94732974c8d2f8221e669
Очікуване значення :
напівтуша без шкіри
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Термічний стан
ID: 19fe5c503a28445bbb06ac3654de33c1
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Відповідність стандарту
ID: 5b95fa6832434161a718c9f170cd9afb
Очікуване значення :
ДСТУ 7158
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 709e83403d4d418892e22ee87be34f3d
Критерій стосується номенклатури Блок з яловичини знежилованої, заморожений, сорт перший, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Вид
ID: 3faf6029b27648c1ab5de0c83d85e3f8
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Частина
ID: e5e7f7a8584f480f803404717a9aded8
Очікуване значення :
блок із знежилованого мяса
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Термічний стан
ID: 7e9d8bdd59ff4577a636112a89a7ee60
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Сорт
ID: 3928489ba486440e96d0fd728dbb9a9c
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Відповідність стандарту
ID: 432b9911c79d484aa2315e9411debcfe
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Розмірний ряд
ID: 46ea1e4e358e4ac1a1b9c931014a77c6
Очікуване значення :
маса шматків у блоці не менше 200 г
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ed4df6c726aa49208c5002b53c5343f6
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Частина
ID: 799e8e2ff66343f6a94eee175db743f5
Очікуване значення :
четвертина задня
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Термічний стан
ID: c2a4748fab9e4b57af11381bff7f23fd
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 3b01fa7552a44cd8abe5330566f83f96
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8ad0b6c9a4f44a5d8d2fa45a6cd22248
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Частина
ID: e537dddc5b324184a5822bee6c3a3f54
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Термічний стан
ID: de80ef02e92240cbaf6fa86b6350f260
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6eded4e46b4d4b7fa1cad11221772400
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
З шкірою
ID: cad059a358d8476ea8d04748113dc935
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Наявність кісток
ID: afc6f7f3ba81469fb9e3172cade0c539
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 97bd25d2fe814c59b2058ac8901b7353
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Вид
ID: 180c3a9bbf48480bb24b7fec83b048f5
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Частина
ID: 33a112b34c594a8c9f3295b422c8f95b
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Термічний стан
ID: 947337dead12473994ae91a4901445f1
Очікуване значення :
заморожене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a9e514cfbfc24b82b01f6639fb11920c
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Частина
ID: 22f99cdba5b94e029e8dd8ec67bf5381
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Термічний стан
ID: d853b3aaea2d4feb86368550d20de060
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 18f47ec936d040ff86c3fb4d987f861b
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f8310ce0c1a5481a9559debbf0dda9c8
Критерій стосується номенклатури Крило 2 фаланги куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Частина
ID: 05bcbc71cb3444cbbde482f9299c7a21
Очікуване значення :
крило 2 фаланги
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Термічний стан
ID: d27f81beb11d4b91a8cac1f2dbbe0875
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 162262b7f05a4374a9e929c4ff7a101e
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 417e4962e1b4453d80bfa4240330f7f8
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, заморожені, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Частина
ID: 61214a0f5a844c0d8082640930829ee2
Очікуване значення :
кури-тушки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Термічний стан
ID: aa7e3df23d0b443cbde3a057ae7e39ff
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.02.2025 14:37
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 46263f04d5ef40f79487c4c6014baecf
Очікуване значення :
Так
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження