-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Ковбаса варена з свинини, курятини, сорт перший; Ковбаса напівкопчена з свинини, курятини, сорт перший; Ковбаса копчено-запечена з свинини, яловичини, сорт перший; Фарш зі свинини та яловичини, охолоджений, ДСТУ 4437; Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий; Свинина тушкована, фасування 500г, банка скляна; Сосиски з свинини, курятини, сорт перший
Поставка здійснюється протягом 3-х днів згідно замовлень, щотиждня. Постачальник надає холодильне обладнання для зберігання товару. Постачальник, перед підписанням договору зобов'язаний надати документи з інформацією про юридичну адресу, фактичне місце діяльності, представництва, постійно діючі два номери телефонів та електронну пошту (для надання замовлень з підтвердженням), діючі санітарні книжки та довідки про проходження планових періодичних обстежень у лікарів психіатра/нарколога для водіїв-експедиторів.
Торги не відбулися
465 000.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b0b200114f904de78dac54e23334daaf
Критерій стосується номенклатури Ковбаса напівкопчена з свинини, курятини, сорт перший
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 23:13
За способом обробки
ID: d62c0bb0818a49f696adaf938cfb8868
Очікуване значення :
напівкопчена
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 23:13
Склад м'ясної сировини
ID: 032f0fd3d2dc42999243f04d97f50376
Очікувані значення :
свинина, курятина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 23:13
Сорт
ID: ea679c52afc242a782b9e3ea87236af9
Очікуване значення :
перший
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b7978ba324a948288045a613f78bddf6
Критерій стосується номенклатури Ковбаса варена з свинини, курятини, сорт перший
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 23:13
Вид
ID: e4bfcce91c964ab0a47e1aa997a0c6b0
Очікуване значення :
ковбаса варена
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 23:13
Сорт
ID: a4c93fd0eb014f388862c6f1ded3fcb3
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 23:13
Склад м'ясної сировини
ID: 1af949997e2f4e6c9e775e38b59967ed
Очікувані значення :
свинина, курятина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6f17dc77d87741b8a47294e411a18265
Критерій стосується номенклатури Свинина тушкована, фасування 500г, банка скляна
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 23:13
Маса нетто
ID: 3d195c073924400488c24c6e0d627dee
Очікуване значення :
500
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 23:13
Вид м'яса
ID: 2e00f548f6684485bb56b65a889c7202
Очікуване значення :
свинина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 23:13
Характеристики не суперечать ДСТУ 4450
ID: e4ec5805dee34ece8b44264efcbc790e
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 23:13
Фасування
ID: 2459dd9e7da64ae5ba35dd17274100fc
Очікуване значення :
банка скляна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 23:13
Стерилізовано
ID: 35d98bdb414348a3b6331f78c2a5cc56
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 659cd28b37754e4aa33f6e7dac9b9856
Критерій стосується номенклатури Ковбаса копчено-запечена з свинини, яловичини, сорт перший
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 23:13
За способом обробки
ID: 76ec2242bf474d9bb4554cb82cb36e64
Очікуване значення :
копчено-запечена
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 23:13
Склад м'ясної сировини
ID: 90b87ddba31148319c02684132ddd9b3
Очікувані значення :
свинина, яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 23:13
Сорт
ID: f6171626432142ba9755397749fab6f5
Очікуване значення :
перший
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4cc3defeedff4e5d9d565154b677a5d7
Критерій стосується номенклатури Сосиски з свинини, курятини, сорт перший
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 23:13
Вид
ID: f8ce0a2578d446a699ed0575c23bde2d
Очікуване значення :
сосиски
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 23:13
Сорт
ID: 334c8ff72373464e99e277c6447d2bd7
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 23:13
Склад м'ясної сировини
ID: b4de62ba9ca3406b9330b6fafc841d33
Очікувані значення :
свинина, курятина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: fa79aec67d1a498e9d3f14f64a9f6836
Критерій стосується номенклатури Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 23:13
М'ясна сировина
ID: 431dfa2533cc454f8877fd48790b4fe5
Очікуване значення :
свинина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 23:13
Вид виробу
ID: 88ebee51b2a6420da93c2bacf1d6d8b2
Очікуване значення :
шинка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 23:13
Спосіб обробки
ID: c593a174b89a427bbe02b88969e3097f
Очікуване значення :
варено-копчений
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 23:13
Сорт
ID: f5caf0715e70467ab351cb41be468ea3
Очікуване значення :
вищий
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ce802009b6224fb3b339dc0f84c50b49
Критерій стосується номенклатури Фарш зі свинини та яловичини, охолоджений, ДСТУ 4437
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 23:13
Вид м'яса
ID: a67e71f0cce5476f81a8ec176d1c4646
Очікувані значення :
свинина, яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 23:13
Термічний стан
ID: 9f57dce94ad94173bf9d0a0d7c3ff642
Очікуване значення :
охолоджений
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 23:13
Відповідність ДСТУ
ID: 6e9cece66a4648a4a64951ed6930b2b9
Очікуване значення :
ДСТУ 4437
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження