-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Крило 2 фаланги куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143; Серце куряче, заморожене; Суповий набір, заморожений, ДСТУ 3143; М'ясо стегна куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Окіст свинний, без кістки, заморожений, ГСТУ 46.019
Завершена
31 640.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9550e171fa5a49f18339f3ca9a80c823
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, заморожений, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 15:30
Частина
ID: ecdaa18397a943d697183180acc0d0d5
Очікуване значення :
окіст без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 15:30
Термічний стан
ID: 368ec792a38542019f42c2e3277a18f7
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 15:30
Відповідність стандарту
ID: a5e5466e4807471ca42af4cba63eb186
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6faca6e8e9da4844a3a4571a1004b308
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 15:30
Частина
ID: 3665fe071e3e41ff9eff76547a20de56
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 15:30
Термічний стан
ID: 4d66a57fb715417cac86d48b7c8a271d
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 15:30
Відповідність стандарту
ID: 177b325a84064e24b3b944c6fc923c09
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 04039a9ba6e54ae5b436859d4b73b5d7
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 15:30
Частина
ID: 63e66e457f22469a8b8c0696daacc593
Очікуване значення :
м'ясо стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 15:30
Термічний стан
ID: 02c7da9d128841bd932e183afc48a213
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 15:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e442390e0cdc4a34b9d576ef7e7cfae2
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 15:30
З шкірою
ID: cc2f0cd055f14edaad6f635e0f841de3
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 15:30
Наявність кісток
ID: 12a36fd568be482d80874f4c61573510
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 851eb1830da14cf494704fdcca484d78
Критерій стосується номенклатури Суповий набір, заморожений, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 15:30
Частина
ID: d333de318bb648eb80df9383d34d9660
Очікуване значення :
суповий набір
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 15:30
Термічний стан
ID: 4d5905f688fc43a78be07e01ecceb531
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 15:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 81e887d606324e8896143efeb49cfe4d
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1b2db27446704e7eb5ad7a7a92543be2
Критерій стосується номенклатури Серце куряче, заморожене
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 15:30
Частина
ID: e78fff85f9804c1c8be61b5d424ba700
Очікуване значення :
серце
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 15:30
Термічний стан
ID: a354061871d74121a88ad6682ab1d357
Очікуване значення :
заморожене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: fea60078c3d54c129c0f47570e42ac7c
Критерій стосується номенклатури Крило 2 фаланги куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 15:30
Частина
ID: 293bd31f29744bdda90b2965ef26c2fa
Очікуване значення :
крило 2 фаланги
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 15:30
Термічний стан
ID: e26b2fea453145e99b605d75e885ee87
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 15:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 782ecfc05166431ab22db3951119c94c
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 478dafc8da7c443880fb0382bd12a685
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 15:30
Частина
ID: 99cc46e62bb1403494b645fc745c80f9
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 15:30
Термічний стан
ID: 3db335c8020c4dd29975f93c2330de09
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.02.2025 15:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6b875a7ea7634ff489fad5d4ce7d0e9b
Очікуване значення :
Так
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження