-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Продукти харчування, а саме ковбасні вироби в асортименті згідно коду національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» – 15130000-8 «М’ясопродукти»
Завершена
184 980.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 97d5becd15df4249a0621906cd4786e5
Критерій стосується номенклатури Ковбаса сирокопчена з свинини, яловичини, сорт перший
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.02.2025 15:19
За способом обробки
ID: 19f8c0f7288348cab4b190264a24838c
Очікуване значення :
сирокопчена
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.02.2025 15:19
Склад м'ясної сировини
ID: 7491531798b04282b3f941f41212c817
Очікувані значення :
свинина, яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.02.2025 15:19
Сорт
ID: 9080756248e1419481e2df6036d69579
Очікуване значення :
перший
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 173897081cb64e1198c899afdb0b5ab8
Критерій стосується номенклатури Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.02.2025 15:19
За способом обробки
ID: 4e376ea5d682454889039439b6a95fbf
Очікуване значення :
напівкопчена
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.02.2025 15:19
Склад м'ясної сировини
ID: 414488d39ac64e7ba0bc2e4c0638c99c
Очікувані значення :
свинина, яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.02.2025 15:19
Сорт
ID: da9f280420fb4614a5cd513324ed031d
Очікуване значення :
вищий
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3506d2dcbdd146b48bb363be69691500
Критерій стосується номенклатури Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.02.2025 15:19
Вид
ID: 582a2ef7ac3d457580a9918733ba00aa
Очікуване значення :
ковбаса варена
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.02.2025 15:19
Сорт
ID: 5714b4a32594468f8bf6928f3f71d96e
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.02.2025 15:19
Склад м'ясної сировини
ID: 729ff081774440bb8d5222a0d77d7967
Очікувані значення :
свинина, яловичина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8273fabe04014a58b14e3f606255150b
Критерій стосується номенклатури Сосиски з свинини, яловичини, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.02.2025 15:19
Вид
ID: 14bcd80a4fb74938998b4c453b2d11d6
Очікуване значення :
сосиски
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.02.2025 15:19
Сорт
ID: de81da4967654eee98e360ec8be999ca
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.02.2025 15:19
Склад м'ясної сировини
ID: 4423ef48b6854b7e94009c2cfb55082a
Очікувані значення :
свинина, яловичина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 749c0561e92a4e84aeb941e3bfb2ce16
Критерій стосується номенклатури Грудинка варено-копчена, свинина, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.02.2025 15:19
М'ясна сировина
ID: 42eb5a197a964ebeb955afd2f32f7007
Очікуване значення :
свинина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.02.2025 15:19
Вид виробу
ID: 74b8ae8e18d34a13b0924bb0a356fdb2
Очікуване значення :
грудинка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.02.2025 15:19
Спосіб обробки
ID: 034a1ae1af5c48d383b566b611fa5a1b
Очікуване значення :
варено-копчений
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.02.2025 15:19
Сорт
ID: f5a3f081480b4a8a8a4393e7ac537042
Очікуване значення :
вищий
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8b4e17e75a604a26bff5950186dd604b
Критерій стосується номенклатури Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.02.2025 15:19
М'ясна сировина
ID: d7a326b602b94766896be8963b3183af
Очікуване значення :
свинина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.02.2025 15:19
Вид виробу
ID: 4491edb49a9448d8b586a15c8b70a8af
Очікуване значення :
шинка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.02.2025 15:19
Спосіб обробки
ID: 02c5a81e0256491b9b3e1ee5a29b20ea
Очікуване значення :
варено-копчений
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.02.2025 15:19
Сорт
ID: b5f48d75d4814377a0e67f3a928ee16e
Очікуване значення :
вищий
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6e88af133ff44183a99ecf26d2b6535e
Критерій стосується номенклатури Сардельки з свинини, яловичини, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.02.2025 15:19
Вид
ID: 4cff6efbf6014ec6928bf135c37b41ef
Очікуване значення :
сардельки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.02.2025 15:19
Сорт
ID: 0c816cf1b2e14b3eb151f4ab0a12268e
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.02.2025 15:19
Склад м'ясної сировини
ID: b3a77aa3f6274ccfb0372f539dfb1710
Очікувані значення :
свинина, яловичина
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження