ДК 021:2015 – 03220000-9 «Овочі, фрукти та горіхи» (Овочі та фрукти свіжі)
УМОВИ ПОСТАВКИ:
1. Доставка (перевезення) та розвантаження товару на склад Замовника здійснюється силами та за рахунок учасника.
2. Поставка Товару здійснюється відповідно до умов укладеного договору і виконується на протязі узгодженого терміну (до 2-х робочих днів) з моменту отримання заявки від замовника. Заявка на отримання партії Товару надсилається Замовником з електронної пошти kuchen@khai.edu на електронну адресу постачальника та може дублюватися за телефоном.
3. Кількість партій — поставка Товару здійснюється поетапно відповідно до потреби замовника:
3.1. Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037 – від 30 кг. 1 (один) РАЗ НА ТИЖДЕНЬ;
3.2. Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту – від 3 кг. 1 (один) РАЗ НА ТИЖДЕНЬ;
3.3. Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234 – від 30 кг. 1 (один) РАЗ НА ТИЖДЕНЬ;
3.4. Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035 – від 20 кг. 1 (один) РАЗ НА ТИЖДЕНЬ;
3.5. Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033 – від 2 кг. 1 (один) РАЗ НА ТИЖДЕНЬ.
3.6. Яблука свіжі, пізньостиглі, першого товарного сорту, ДСТУ 8133 – від 5 кг, 1 (один) РАЗ НА ТИЖДЕНЬ;
3.7. Лимони свіжі, діаметр плоду не менше 4 см, вищого сорту – від 2 кг 2 (два) РАЗА НА МІСЯЦЬ;
3.8. Часник свіжий, вищого товарного сорту, ДСТУ 3233 – від 1 кг. 2 (два) РАЗА НА МІСЯЦЬ.
4. Місце поставки товару: Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», вул. Вадима Манька (колишня вул. Чкалова), 17, Київський р-н., м. Харків, Харківська обл., 61070.
5. Відповідальна особа стосовно технічних питань: Директор їдальні Зінаїда Геращенко, телефон: +38 (050) 619-84-50; e-maіl: kuchen@khai.edu
УМОВИ ОПЛАТИ:
Оплата здійснюється по факту поставки Товару. Остаточний строк оплати Товару складає 7 (сім) робочих днів з моменту належної поставки Товару. Джерело фінансування закупівлі: Кошти Державного бюджету.