• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

ДК 021:2015 – 15130000-8 «М’ясопродукти» (Балик, Ковбаса, Сосиски)

УМОВИ ПОСТАВКИ: 1. Доставка (перевезення) та розвантаження товару на склад Замовника здійснюється силами та за рахунок учасника. 2. Поставка Товару здійснюється відповідно до умов укладеного договору і виконується на протязі узгодженого терміну (до 2-х робочих днів) з моменту отримання заявки від замовника. Заявка на отримання партії Товару надсилається Замовником з електронної пошти kuchen@khai.edu на електронну адресу постачальника та може дублюватися за телефоном. 3. Кількість партій — поставка Товару здійснюється поетапно відповідно до потреби замовника: 3.1. Балик варено-копчений, свинина, сорт вищий – 2-3 партії; 3.2. Ковбаса сирокопчена з свинини, яловичини, сорт вищий – 2-3 партії; 3.3. Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт перший – 2-3 партії; 3.4. Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт вищий – 2-3 партії; 3.5. Сосиски з свинини, яловичини, сорт вищий – від 20 кг. 1 (ОДИН) раз на ТИЖДЕНЬ. 4. Місце поставки товару: Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», вул. Вадима Манька (колишня вул. Чкалова), 17, Київський р-н., м. Харків, Харківська обл., 61070. 5. Відповідальна особа стосовно технічних питань: Директор їдальні Зінаїда Геращенко, телефон: +38 (050) 619-84-50; e-maіl: kuchen@khai.edu УМОВИ ОПЛАТИ: Оплата здійснюється по факту поставки Товару. Остаточний строк оплати Товару складає 7 (сім) робочих днів з моменту належної поставки Товару. Джерело фінансування закупівлі: Кошти Державного бюджету.

Завершена

58 911.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 9317fab9e01d48ae9d353eb3cd272345
Критерій стосується номенклатури Сосиски з свинини, яловичини, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 16:28
Склад м'ясної сировини
ID: e640fb29826743819ea16392fea773f3  
Очікувані значення : свинина, яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 16:28
Сорт
ID: 1ced87f318924a62be4a7c860dbe72b2  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 16:28
Вид
ID: 8d05f501e0ad48fa8d73fcc903d662b5  
Очікуване значення : сосиски  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 3e8fc95c9b3440718a93a989ab9873bb
Критерій стосується номенклатури Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 16:28
Склад м'ясної сировини
ID: c70e3284d61c4b7287d24d7c74998e24  
Очікувані значення : свинина, яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 16:28
Сорт
ID: 6a3c5d798bd24d25a714a4254d002b15  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 16:28
Вид
ID: 8715ef896ab444f8b91367b24a89a61d  
Очікуване значення : ковбаса варена  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 1803e5cb45d3426a9f89ecc5d486b52a
Критерій стосується номенклатури Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт перший
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 16:28
Сорт
ID: e5b240a1a97f4ad9a9f1d0a250537f26  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 16:28
Склад м'ясної сировини
ID: 18fdaf9e7e5c48448bf83dd75af36183  
Очікувані значення : свинина, яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 16:28
За способом обробки
ID: f7cfb04cc68c4616803637360434b749  
Очікуване значення : напівкопчена  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: ceb0e647d2744c5a82d579d8d8151726
Критерій стосується номенклатури Ковбаса сирокопчена з свинини, яловичини, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 16:28
Сорт
ID: b058c4c03ff8452dac568b1860713810  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 16:28
Склад м'ясної сировини
ID: 41c09ebb76b140249ddc7e41a133bc45  
Очікувані значення : свинина, яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 16:28
За способом обробки
ID: bca9cc8bf740405998e5cbf1da905a2e  
Очікуване значення : сирокопчена  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: ddb4e74de009472c9aac5ee8e4691c77
Критерій стосується номенклатури Балик варено-копчений, свинина, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 16:28
Сорт
ID: c331462b6b924d0192f414b9eb2a1a12  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 16:28
Спосіб обробки
ID: 38e038e594f346f5a4fc19662aacf7ba  
Очікуване значення : варено-копчений  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 16:28
Вид виробу
ID: 4f8754d9e5ee47a4b42e41a9d5e44cbe  
Очікуване значення : балик  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 16:28
М'ясна сировина
ID: 71fe83b5e7fd4e96ba9e7c6c2e808d0e  
Очікуване значення : свинина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження