• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М’ясо (за ДК 021:2015 код 15110000-2 М'ясо): м'якоть без кістки свинна, охолоджена; серце свинне, охолоджене; м'якоть без кістки яловича, охолоджена; печінка яловича, охолоджена; гомілка куряча, охолоджена; філе куряче, охолоджене; суповий набір, охолоджений

Постачання - відповідно до умов договору. Поставка партіями на підставі заявки Замовника, до 31.12.2025 року

Завершена

1 350 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4a3b6252eed343a08b920cc7fa2b15fd
Критерій стосується номенклатури Суповий набір, охолоджений, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
Частина
ID: e15dc1780d844262b70d86fbab6a0a8d  
Очікуване значення : суповий набір  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
Термічний стан
ID: 6c60ab2a5d104172898344fdfa6762a2  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b8b1518b793d4209b6a568790998dc31  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: bfafb74e4263479abe9813721b8d2135
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
Частина
ID: 30a124c295b94e2bbc017a948f32e3d8  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
Термічний стан
ID: c577b317daae47538c35737ab4145dae  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 4e8e0d1d6d8f45708b795910ee814d15  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
З шкірою
ID: 427084b7ce5e44d784d624dc144ca814  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
Наявність кісток
ID: 7fc348f0dee8464f893eeb7655f335a6  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 5ff7a961f4dd426ca33c922a881c5c3e
Критерій стосується номенклатури Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
Частина
ID: 3e62a718c7ae4da49666c58295ae07b6  
Очікуване значення : гомілка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
Термічний стан
ID: 232c27e691754c69a51e23dd331d501a  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 14d8e452bb554ea28e5344c05aa66f60  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
Наявність кісток
ID: 03bfc36ab2954e5faf1b7cb213b76b32  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
З шкірою
ID: 4540bb99939e415693624037b6f3124d  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3cf56a2f43724f79b2fc759dc0673e10
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
Вид
ID: bafa3b18b50a4df2abaff5bb4f145a4a  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
Частина
ID: 93d3de65b93640559b79e22403688bf6  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
Термічний стан
ID: 1e884f2bb9fd4ac99982aeaf377dd84f  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: cd0b9009b7ad4b5b9c9093eb557b259e
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
Вид
ID: 660794944a2d48a186f7ec6dba134b37  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
Частина
ID: bd3feaf56a0a42a0a512a90840e22d6d  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
Термічний стан
ID: 2f49d4c2b45d489191a2bbc7c3b25901  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
Відповідність стандарту
ID: 701ea0a9203f489da1eee5b8f3827060  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b0b7c11f69b1499db76a83bd93a62743
Критерій стосується номенклатури Серце свинне, охолоджене
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
Частина
ID: 9a202fade4c5426e8c07605b14d6fede  
Очікуване значення : серце  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
Термічний стан
ID: 6d244be06d424a3087ac31317f614870  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1dd4ca0d5be1424b84b0a8e9217d97e7
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
Частина
ID: f3da380f2b2e4bdc9efadb566fe03253  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
Термічний стан
ID: 519255406d1a46068bb67b542a979c9c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 14:39
Відповідність стандарту
ID: 09319149096747af90cae620e3e1789a  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження