• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо

Запропонований товар повинен відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», державних стандартів (технічних умов). М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589 , М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, вітчизняного виробника, вагове. М'ясо повинно бути охолоджене, без стороннього запаху. Смак і запах характерний для доброякісного м’яса . Без згустків крові, забруднень, при натисканні швидко приймає первинну форму, не дозволяється завозити м’ясні обрізки. Без ГМО, без шкіри, поверхня м’яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Колір від – світло – червоного до червоного. Консистенція – ніжна, м’яка. Повинно бути клеймо ветеринарної служби. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю. Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 без сторонніх запахів, з повністю видаленим оперенням, без згустків крові, світлого кольору, пружне при натисканні. Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, без кісток та хрящів, без шкіри і поверхневої плівки, знекровлене, природного кольору, запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів; зовнішня поверхня суха, не завітрена без ознак ослизнювання. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). На підтвердження вимоги надати на електронну адресу svet_lana17@ukr.net сканований оригінал експертного висновку М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 які планує постачати Учасник закупівлі для виявлення генетично модифікованих компонентів (ГМО) з використовуванням молекулярно-генетичних методів дослідження (ПЛР у реальному часі RT-PCR) с вказівкою країни походження та умов проведення випробувань ( Замовником экспертного висновку харчової продукції повинен бути учасник закупівлі) датований не більше місячної давнини відносно дати оголошення закупівлі через систему електронних закупівель Prozorro, але не пізніше дати розкриття.Товар не повинен містити глютен. На підтвердження вимоги надати на електронну адресу svet_lana17@ukr.net сканований оригінал експертного висновку М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 які планує постачати Учасник закупівлі для визначення глютену в харчовій продукції методом ПЛР у реальному часі с вказівкою країни походження та умов проведення випробувань. ( Замовником экспертного висновку харчової продукції повинен бути учасник закупівлі) датований не більше місячної давнини відносно дати оголошення закупівлі через систему електронних закупівель Prozorro, але не пізніше дати розкриття.Лабораторні дослідження харчової продукції та продовольчої сировини , що передбачені чинним законодавством України надаються акредитованими лабораторіями, галузі акредитації якої внесені всі дослідження, передбачені чинним законодавством для того чи іншого виду (надати сканований оригінал документа про підтвердження на електронну адресу svet_lana17@ukr.net). Учасник повинен надати на електронну адресу svet_lana17@ukr.net акт відбору зразків (проб) продукції, яку він планує постачати замовнику з відміткою лабораторії, яка буде робити аналізи на наявність ГМО та глютену.

Завершена

1 306 250.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d66e24bd80424c469926287f8aff1b2e
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 12:06
Наявність кісток
ID: 7d2698cdea7d4bce83c374617594f2b1  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 12:06
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 85b443ac921f4b69962e60c84e9ac872  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 12:06
З шкірою
ID: 63c49a115f8a49da8c4bd99f3e25c0c4  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 12:06
Частина
ID: cc4aef2dfc4642f6b63e77d26ea9fed6  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 12:06
Термічний стан
ID: f7bc0da681b747b6a8f0a38fa522c9ae  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 93bd96c2db894c8281f76a816bfc35c2
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 12:06
З шкірою
ID: 4ff1b575e1974cd897346bc6894f8ddc  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 12:06
Наявність кісток
ID: 9a896e836c854211adab009c3b35b31e  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 12:06
Відповідність ДСТУ 3143
ID: f7c85903c98f4d14a83d6732996576e6  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 12:06
Частина
ID: 928afdbdd2494c5c936a4aaf642fe7bd  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 12:06
Термічний стан
ID: 41a9918c918c4dbe9486da7f764ddb1d  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c245a75877074d72ae2712a86d069941
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 12:06
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e312695a927c44739feafa68a3c92b4a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 12:06
Частина
ID: bd52cf5e77d74374bb5fd5a9c221248b  
Очікуване значення : четвертина задня  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 12:06
Термічний стан
ID: a1e2c00ce1a6436fad2ee6c7c5b25545  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4e425622c2734932a4751ef0a1080df3
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 12:06
Термічний стан
ID: 6eb3a5e5ad8e4bc6897e69c3bf905caa  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 12:06
Частина
ID: 07b89273c55f43488caa027a77ed4c05  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 12:06
Відповідність стандарту
ID: d7c3fc5818894b99ad146fa88152961c  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9d7d94464d96452bbaf2d0215899f073
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 12:06
Термічний стан
ID: cb005444ccfa4341941a8c48a7ef417b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 12:06
Відповідність стандарту
ID: 7b7a443e9c70409b95eebb63194081d8  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 12:06
Частина
ID: 0f130fc2752c45a1a89185a2426571b7  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.02.2025 12:06
Вид
ID: b85e33688b074b54bace34805ac8ef28  
Очікуване значення : яловичина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження