• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

код ДК 021:2015 – 15110000-2 М’ясо.

Завершена

113 640.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 687c0dfd8bcb4e0c980beb085d98a2c5
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.02.2025 15:29
Частина
ID: d6147f7d33804ecea191bd2650504133  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.02.2025 15:29
Термічний стан
ID: 7f6494d4eee346b581a998d0276e4b7b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.02.2025 15:29
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ef288165e2d6490e862e0561bdd88e30  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.02.2025 15:29
З шкірою
ID: d73d863c17af45f49f55e3333954d3d2  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.02.2025 15:29
Наявність кісток
ID: 63df8d8dc73649cfab8452ddcbb85a31  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8791fc4c99244171a43a283950a19916
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.02.2025 15:29
Частина
ID: 3787e2e8fc494dddb519a49b7840df0a  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.02.2025 15:29
Термічний стан
ID: 77f98f24493941d98bfa953e4f027e54  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.02.2025 15:29
Відповідність стандарту
ID: 1bd7c775caa94b6f85db26c43e56f63b  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 449ad390736d48769c525fbfe048d9ba
Критерій стосується номенклатури Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.02.2025 15:29
Вид
ID: c38ffee9047146239255a5fd7b26e874  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.02.2025 15:29
Частина
ID: d821c3d07be54bbe83d350b65760a7f0  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.02.2025 15:29
Термічний стан
ID: ddaf7f3a77b947f9bbe84455cbc2591c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.02.2025 15:29
Відповідність стандарту
ID: 975b1b709cb4477da7624f1fa5c4cf73  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження