-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Гарбузи продовольчі свіжі, з плоскою, овальною та округлою формою, ДСТУ 3190, Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, діаметр плоду не більше 4 см
Гарбузи продовольчі свіжі, з плоскою, овальною та округлою формою, ДСТУ 3190, Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, діаметр плоду не більше 4 см
Завершена
16 650.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: c33155e668684d62b878475e2ebb15cf
Критерій стосується номенклатури Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, діаметр плоду не більше 4 см
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.02.2025 14:01
Діаметр плоду
ID: a9a8deea443149c7bf3bea8c0246a84a
Очікуване значення :
не більше 4 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.02.2025 14:01
Розмір плодів
ID: 10703f21da6a4ca9a4df968f5de9c088
Очікуване значення :
не менше 20 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.02.2025 14:01
Колір (на момент реалізації)
ID: 6225a961ab13410998945def26c675c0
Очікуване значення :
зелений
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.02.2025 14:01
Ґатунок
ID: aea5a5cb83b74eba891afc3c4e1ae2b3
Очікуване значення :
перший
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 37d73c7c3d8849ca86e2fecf82612cb0
Критерій стосується номенклатури Гарбузи продовольчі свіжі, з плоскою, овальною та округлою формою, ДСТУ 3190
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.02.2025 14:01
Відповідність ДСТУ 3190
ID: 77ee40695c724d3bb9033350d6decc37
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.02.2025 14:01
Діаметр плоду
ID: d04b91ca6c104dd28e790cfa90e08a4e
Очікуване значення :
не менше 15 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.02.2025 14:01
Вид сорту
ID: fa5be9297565413fbe1c0415b3bb9a9a
Очікуване значення :
з плоскою, овальною та округлою формою
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження