-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'ясо (Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590; Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Печінка свинна, охолоджена; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143)
Поставка (передача) товару здійснюється дрібними партіями, згідно з наданими заявками Покупця.
Завершена
21 745.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f28ce59f13e14b3e86bcf682fffa4080
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 15:57
Частина
ID: 2fbc897cc1b0475bb071d51d5ffc2577
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 15:57
Термічний стан
ID: 40112b8238b34c86a45fa464647a9091
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 15:57
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 5691e47fe58d4aaa95ef9855f5b679c5
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 15:57
З шкірою
ID: 7ee2dabf8d9645729b749e046c65b811
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 15:57
Наявність кісток
ID: 7bd01ae3d39b4c4ea12e2c602d1839ac
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 93aa81232f85422c81b43ab39ac6bfab
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 15:57
Частина
ID: 43dfc4bf02f849579946fc88c1ca99cb
Очікуване значення :
стегно
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 15:57
Термічний стан
ID: 0c90e8eb0f7546ae919bc3b690d3b1e6
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 15:57
Відповідність ДСТУ 3143
ID: fdeba65bf0fe4fd7bf61309814230075
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 15:57
Наявність кісток
ID: 5ff697984a9f4001bcc80c337a1dcab4
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 15:57
З шкірою
ID: 3d5d4b3da3af4f71919c16fa7a4b3562
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 558a44c5238744039b3936b9abd29b1c
Критерій стосується номенклатури Печінка свинна, охолоджена
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 15:57
Частина
ID: d14b2b275240442e95c0bf486ac966f3
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 15:57
Термічний стан
ID: c25810c13d0147ee82767128b4cac987
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9e9a2030a12740d4b2a51621ccf466e4
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 15:57
Частина
ID: 7b11f64249d3426dba55069e246799a2
Очікуване значення :
окіст без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 15:57
Термічний стан
ID: a226d086a431467588f7bdd97fd2b56f
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 15:57
Відповідність стандарту
ID: ec1587106fd34459bcd65d9249b9f8bb
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ae445a56a1e548c69d50b2e65e754f85
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 15:57
Частина
ID: 264eb40b31f741a78c914ce97a62bda1
Очікуване значення :
корейка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 15:57
Термічний стан
ID: 634a5826868e4236affce00fcf4b67d8
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 15:57
Відповідність стандарту
ID: dfdca3907b40408e8461f1abdc3e8fef
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження