• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (М’ясо для ОНГ)

1. Умови оплати: по факту поставки кожної партії Товару протягом 30 календарних днів. 2. Термін виготовлення: не менше 80% від загального терміну придатності до споживання. Допускається застосування толерантності на дану продукцію в бік зменшення до 10%. 3. Пакування: Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства 4. Маркування Товару повинно містити обов’язкову інформацію, яка передбачена чинним законодавством для харчових продуктів і відповідати вимогам Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів (Держспоживслужба). 5. Транспортування: доставка продукції повинна здійснюватися транспортом Продавця, відповідно обладнаним для перевезення продукції за предметом договору. Транспортні витрати по доставці товару в місце призначення включені в ціну товару. 6. Вимоги до тари та упаковки: тара (упаковка) непошкоджена та повинна забезпечувати повну цілісність Товару та належний вигляд при транспортуванні. Вартість тари (упаковки) включено в загальну вартість (ціну) товару. Тара (упаковка) – незворотна. 7. Вимоги до якості: якість Товару повинна відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Закону України від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами) «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, у тому числі штучні барвники консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. Кожна партія Товару супроводжуватися документами, що підтверджують його походження, безпечність і якість, дату виготовлення або термін реалізації, умови зберігання. 8. Документи, які надаються постачальником на етапі здійснення постачання продукції: декларація виробника або посвідчення про якість згідно діючого законодавства України або інший подібний документ на запропонований товар. 9. Термін поставки: поставка партіями, згідно заявки після підписання договору, впродовж 5 календарних днів від дати отримання узгодженої сторонами заявки Покупця на відвантаження партії Товару, але не пізніше 31.12.2025 р. 10. Умови поставки (ІНКОТЕРМС - 2020р.): DDP склади вантажоотримувачів.

Завершена

285 303.00 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8a6017b55e58445d9029f49d31964aae
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 10:40
Частина
ID: fe28308d117549689ac6e796c7531a6e  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 10:40
Термічний стан
ID: 00982013d98d40baba44eebaf3ddb54c  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 10:40
Відповідність стандарту
ID: 7bcd4d5ed23c4965bb3fde1fbb7c91c1  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 5b8810b760cb4b47a2461b49043ff1e1
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 10:40
Частина
ID: 5fc7e086b2b0482985a4893a8aa7617e  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 10:40
Термічний стан
ID: 8751cea21d2d4ca69676105a0e45599d  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 10:40
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6b547a9fac5b40bb9982d5fa100cadaa  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 19d0a7e2b09e47019d976057e1e56fc9
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 10:40
Вид
ID: 0f329a7ca1f442c497f15da345b1b2b6  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 10:40
Частина
ID: 289eaebae0dd473983e16a150ece64a0  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 10:40
Термічний стан
ID: 504efb5767ee4995812e8ff9fc396f34  
Очікуване значення : заморожене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 388bc2c19a5246bca2f48cfde8328ff7
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 10:40
Частина
ID: 6fd54a39abad48c9ba009a5f76b0ca4e  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 10:40
Термічний стан
ID: d59c29850e124326b4802ae24b2b899f  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 10:40
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 569a40050fc84f62ab857eeb798ac171  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 10:40
Наявність кісток
ID: e6d7792a6be243598852ae9174550461  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 10:40
З шкірою
ID: 50ae75407bae4c718ed1a57c2922b367  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d4f200d27eb54353bbb47c6943e6c4b7
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 10:40
Частина
ID: e149fecf391b4264a4fd89e574d7910b  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 10:40
Термічний стан
ID: 011ea88b25c849fb9697d3a3fd9765e4  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 10:40
Відповідність ДСТУ 3143
ID: cb6acf2d50e94fc8b52a87cb33432ca3  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 10:40
З шкірою
ID: 782828d07af94db88521d71b19a1bef2  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.02.2025 10:40
Наявність кісток
ID: 39b8fada642e4ba59d751b8e8d28a5b4  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження