• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

код за ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (М'ясо яловичини, курятина)

Перелік закладів освіти до яких здійснюється поставка вказані в Додатку 2 Проекту договору.

Завершена

2 159 525.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 13caf42b42974283a1f8c821c8f2c12a
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.02.2025 12:31
З шкірою
ID: edc7d768ac184a14899f7a2f7ca0f8b3  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.02.2025 12:31
Наявність кісток
ID: cee982b162dd48c5a51d98d453b42976  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.02.2025 12:31
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 4170f992f17148488d0ebfadb1a009db  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.02.2025 12:31
Частина
ID: edea01c5151b4884aec33cc263a67904  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.02.2025 12:31
Термічний стан
ID: 71b605b525cc493bbaf0106bf01ef898  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3ff57eee60774dbe903475457b84f6ef
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.02.2025 12:31
Наявність кісток
ID: 5de0468d8cc04a2394f808f6226da44c  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.02.2025 12:31
Відповідність ДСТУ 3143
ID: c555af0381204e30b389fcab5c586d81  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.02.2025 12:31
З шкірою
ID: c27a815f65974c60bb715ea351e79a96  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.02.2025 12:31
Частина
ID: 533308ecf1174dbb897e487537dfc05a  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.02.2025 12:31
Термічний стан
ID: bc7e3473da87491b8c8cef83d692d91f  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2a9e137178b549b98a09b11161b13127
Критерій стосується номенклатури Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.02.2025 12:31
Наявність кісток
ID: 6f16ba41d47c48a1aad77cc1fc886554  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.02.2025 12:31
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 0a8bf3578d2640c093149b6d73306696  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.02.2025 12:31
З шкірою
ID: c7077261f9b9423a8f30150c40cb2d99  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.02.2025 12:31
Термічний стан
ID: a3eae8cbed424d318d979dd706656142  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.02.2025 12:31
Частина
ID: 52811e1c7f254faa802b86ee58394426  
Очікуване значення : гомілка  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ca1ce1d80a3c46d09cb59dae9248e973
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.02.2025 12:31
Термічний стан
ID: 70205655405341358f9ff284f77e27b7  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.02.2025 12:31
Відповідність стандарту
ID: c8142017aac74c4a9204749f0f20de32  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.02.2025 12:31
Частина
ID: 0e882c855a954f39a04bd5b4bdd8fd88  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.02.2025 12:31
Вид
ID: 342659dadc29402a839d1aa652cddbd6  
Очікуване значення : яловичина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження