• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Паста томатна, суміш сухофруктів,повидло в асортименті

Продукція, що вказана в тендерній пропозиції, має постачатися дрібними партіями у кількості та асортименті згідно з заявками уповноважених осіб Замовника. Постачання товару, що є предметом закупівлі здійснюється транспортом та за рахунок Постачальника за адресою Замовника на підставі заявок(за телефоном, або письмово) Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити, з урахуванням ціни на товар, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, витрат на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, сплату митних тарифів, усіх інших витрат та згідно з вимогами чинного законодавства щодо формування ціни на відповідний товар поставки товарів

Завершена

171 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 214147ba51f23cf1a2a0dc2451514f19
Критерій стосується номенклатури Паста томатна
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Масова частка сухих речовин
ID: 851b044d4856fc404de8293c34d31ef3  
Мінімальне значення : 25  
Максимальне значення : 40  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Сіль у складі продукту
ID: 16d05df4862ecfb8104030dc86b2dc8b  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Відповідність ДСТУ 5081
ID: 21b00bd7ba7adbbccaa968eaf050758d  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Фасування
ID: 2ed3b3bcc9f2b639aa07c3cc390e8875  
Очікувані значення : дой-пак, відро пластикове, банка скляна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Сорт
ID: 410ab4dba6bdde5050e2784965d9659a  
Очікувані значення : перший, вищий  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b42dd71c28524af291b5fcecb7794d22
Критерій стосується номенклатури Повидло вишневе, стерилізоване, ґатунок перший, ДСТУ 6072
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Відповідність ДСТУ
ID: 085ac46f6d0f4f428781b321d35e1ef6  
Очікуване значення : ДСТУ 6072  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Ґатунок
ID: fe14caff60054c8e8e850107193b4955  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Стерилізовано
ID: 7acca065678f427ba1ea91a219b4502e  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Фруктово-ягідна основа
ID: b6ac02bfd979417894915d224c81c70b  
Очікуване значення : вишня  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Вид
ID: 60961406033840b3a45aeaa7b5b08bda  
Очікуване значення : повидло  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: dd8b269eedec4d5a80196265642fedcb
Критерій стосується номенклатури Повидло сливове, стерилізоване, ґатунок перший, ДСТУ 6072
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Відповідність ДСТУ
ID: 46bbf8b7b9cc4a93ae8d0dde8bf11210  
Очікуване значення : ДСТУ 6072  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Ґатунок
ID: c20b132d3c1940b4a602b6e59cedb8a2  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Стерилізовано
ID: 3bd2908aff264fecb3caa0813ce47d53  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Фруктово-ягідна основа
ID: 459e54b367dd477588258dcf63020e32  
Очікуване значення : слива  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Вид
ID: e87ab4fbf88e4a0c952be800fce517b6  
Очікуване значення : повидло  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9c3c6a4b10fe4f6498cada4bddbbd7e8
Критерій стосується номенклатури Повидло яблучне, стерилізоване, ґатунок перший, ДСТУ 6072
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Відповідність ДСТУ
ID: b5f470277e7d4f66864cc308df8ee9db  
Очікуване значення : ДСТУ 6072  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Ґатунок
ID: 860993a87abd4208b9764af9437c28ce  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Стерилізовано
ID: 76fe967056e6442fa7df34c7fa5b5f97  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Фруктово-ягідна основа
ID: 20add5818c794e43b00fd1bbf890cbe0  
Очікуване значення : яблуко  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Вид
ID: a641a199f39443bbba59de2651ded4aa  
Очікуване значення : повидло  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 48424cb1a18c4d1983fd4134f0b1b4bb
Критерій стосується номенклатури Cуміш сухофруктів зі сливами, ДСТУ 2435, ДСТУ 8494
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Відповідність ДСТУ
ID: 02454f8242ad426f82d12dd3f7b5b6e8  
Очікувані значення : ДСТУ 8494, ДСТУ 2435  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Вид сушених фруктів
ID: 9d85abd066974cadb0e565f87f72dc30  
Очікуване значення : суміш сухофруктів зі сливами  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ec7df12b821441d0aa4daf97b0d4cb2a
Критерій стосується номенклатури Джем малиновий, нестерилізований, ґатунок вищий, ДСТУ 4900
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Відповідність ДСТУ
ID: c79d12a6fc0f4e26ba2308b9d06d6808  
Очікуване значення : ДСТУ 4900  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Ґатунок
ID: 8387ecf5db3646e5a865c7256a165fde  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Стерилізовано
ID: 30b1a37af5cb471faee48633ca03edfc  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Фруктово-ягідна основа
ID: 7a9be3a197db4379991062e905541b89  
Очікуване значення : малина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.02.2025 10:36
Вид
ID: 7f34e427c15249c5974683188009297d  
Очікуване значення : джем  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження