-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Ковбасні вироби; код ДК 021:2015 – 15130000-8 – «М'ясопродукти»
Прошу врахувати наступні умови закупівлі: - Умови оплати: 100% оплата впродовж 10 (десяти) робочих днів з дати поставки - Строк поставки: впродовж 2 (двох) робочих днів з дати отримання заявки Покупця. Поставка товару здійснюється Постачальником впродовж всього строку дії цього Договору окремими партіями відповідно до заявок Покупця. - Спосіб поставки: доставка постачальника - Місце поставки: м. Київ, вул. Дегтярівська 38-44 - Строк виконання договору: до 30.04.2025 року
Завершена
25 045.80
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 09976c00695f47cbb96fcc39e1322235
Критерій стосується номенклатури Сосиски з свинини, яловичини, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.02.2025 09:54
Вид
ID: 7323f0e280fe4ecbb4cad583789de32a
Очікуване значення :
сосиски
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.02.2025 09:54
Сорт
ID: c3a6db0bfe204e95a8ab7c29f13425e2
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.02.2025 09:54
Склад м'ясної сировини
ID: 90c088e62cf64f52b8248aaf2c5aaa77
Очікувані значення :
свинина, яловичина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ae096b2d088f4c7fae4375344b2c81b4
Критерій стосується номенклатури Балик варено-копчений, свинина, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.02.2025 09:54
М'ясна сировина
ID: 2219b48c187941ac9f3277cec2858878
Очікуване значення :
свинина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.02.2025 09:54
Вид виробу
ID: f8e02b7d12f14a4087af8cc7f35907e9
Очікуване значення :
балик
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.02.2025 09:54
Спосіб обробки
ID: a1d0980857b64a6b8bd1aa252049d717
Очікуване значення :
варено-копчений
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.02.2025 09:54
Сорт
ID: b25e315739af49958ba1792da11a8eae
Очікуване значення :
вищий
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e4f965c0e78543dd985ff5655c378079
Критерій стосується номенклатури Ковбаса сирокопчена з свинини, яловичини, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.02.2025 09:54
За способом обробки
ID: ba2ef93fda134a9db2e31f7eb578a5ef
Очікуване значення :
сирокопчена
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.02.2025 09:54
Склад м'ясної сировини
ID: 21c63b0beca646c19f2cea4527f8d090
Очікувані значення :
свинина, яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.02.2025 09:54
Сорт
ID: 55b033b6acc64a59bb47e442023547cd
Очікуване значення :
вищий
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 37058406adca49829b345949e3570e82
Критерій стосується номенклатури Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.02.2025 09:54
Вид
ID: acf383a20208497e995fb26f40c35bbc
Очікуване значення :
ковбаса варена
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.02.2025 09:54
Сорт
ID: 0a5c8ac22c05439fafb8b50e3fe9d21a
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.02.2025 09:54
Склад м'ясної сировини
ID: 020268c381aa49a7a2081654e6f8e01f
Очікувані значення :
свинина, яловичина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1644034752bf48baaa490eed60698ddf
Критерій стосується номенклатури Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.02.2025 09:54
За способом обробки
ID: 3c126a5c57424e3e82cfdeb28e889451
Очікуване значення :
напівкопчена
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.02.2025 09:54
Склад м'ясної сировини
ID: 34111502694b40eb81108df366af8bb6
Очікувані значення :
свинина, яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.02.2025 09:54
Сорт
ID: 60a23abcb87a4d5abb27608ea3f6cd35
Очікуване значення :
вищий
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження