• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

15110000-2 М’ясо М'ясо свіже для закладу громадського харчування НЕК "Укренерго"

Поставка здійснюється згідно з замовленнями (далі – Заявками) Покупця. Постачальник зобов’язаний здійснити поставку протягом 5 (п’яти) календарних днів з моменту отримання Заявки Покупця, на умовах DDP Інкотермс (в редакції 2010 року). Покупець здійснює оплату протягом 15 (п’ятнадцяти) робочих днів з дати підписання Сторонами видаткової накладної та за наданими Постачальником рахунком-фактурою та за умови що така оплата здійснюється після реєстрації податкової накладної в Єдиному реєстрі податкових накладних відповідно до вимог статті 201 Податкового кодексу України.

Завершена

950 623.20 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 76820fb27d624e95bb63d9aca1a38da6
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Відповідність стандарту
ID: 490fb8e978424887bdd05d0a8c7e6c6e  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Термічний стан
ID: 31dbae72876547a5a4d7d8f225574db1  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Частина
ID: 926d1679aad94ded9c3939bd5c7a2de6  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 533ed63d51ed486b811b354882824a7b
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Наявність кісток
ID: 740234005b4d45f58b206d4dee70a0e0  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
З шкірою
ID: 78532837319f4a058416e64357c36463  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 4f81edcced00429199629373d8f52074  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Термічний стан
ID: 53bb2caa10a94937b69227c449073a70  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Частина
ID: 52ebe1753e51414c8e4c00608c6cbac6  
Очікуване значення : філе  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 513b7bfcca65463781a99ba121931f18
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Відповідність стандарту
ID: 138a9ec3706e43408ace312515bfa21c  
Очікуване значення : ДСТУ 4426  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Сорт
ID: 11c73e36ba24451aa744139da4b663ee  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Термічний стан
ID: f641e7ac685b4b58b11af4b4cc8a194a  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Частина
ID: c51fda133c4c4700bfd85e1b267a3447  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Вид
ID: 65a9591c51fb4d9a8daf4e59ec1c4601  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: ccb21b829c164b369ef262cba0ee334c
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Відповідність стандарту
ID: 01cc82c59d164d2a83217461b5a9a64a  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Термічний стан
ID: 5459ff1960bb40f095c1a8112a7dbf89  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Частина
ID: 974f3dfce8984741b238b0c559ebc2fc  
Очікуване значення : корейка без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 3dcc9ad9f5d84dbcaa16a0e5ec36b6d6
Критерій стосується номенклатури Крило 2 фаланги куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2ec1a2c47c704921ad1b48a326277300  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Термічний стан
ID: a2fdee83c38e49d5b87cb9017d844f33  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Частина
ID: 5d284a9b9cc24ec4bb88ab81d7a1e3cf  
Очікуване значення : крило 2 фаланги  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 30d5066131144929bd812cca990344e7
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
З шкірою
ID: c5811948ae9145798c2b42f05ccce1db  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Наявність кісток
ID: f38c0b7329b04354943d8e643a02f289  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 83d228ff996b4b24adb9eb2a41a0713b  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Термічний стан
ID: 00b850e44deb4996a6dac530865a55dd  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Частина
ID: d759df3449d142d1a4f69ea285d31329  
Очікуване значення : стегно  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 73a521ed8178449b9b1073860089aca5
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Відповідність стандарту
ID: 0ffb54f6be9e440b851b888c62368243  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Термічний стан
ID: 557a9a21a68543eca6fd02030137957b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Частина
ID: 08ce7330e4de4dc2924c4ff9ddc8f73a  
Очікуване значення : ошийок  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження