-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
15110000-2 М’ясо М'ясо свіже для закладу громадського харчування НЕК "Укренерго"
Поставка здійснюється згідно з замовленнями (далі – Заявками) Покупця. Постачальник зобов’язаний здійснити поставку протягом 5 (п’яти) календарних днів з моменту отримання Заявки Покупця, на умовах DDP Інкотермс (в редакції 2010 року). Покупець здійснює оплату протягом 15 (п’ятнадцяти) робочих днів з дати підписання Сторонами видаткової накладної та за наданими Постачальником рахунком-фактурою та за умови що така оплата здійснюється після реєстрації податкової накладної в Єдиному реєстрі податкових накладних відповідно до вимог статті 201 Податкового кодексу України.
Завершена
950 623.20
UAH без ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 76820fb27d624e95bb63d9aca1a38da6
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Відповідність стандарту
ID: 490fb8e978424887bdd05d0a8c7e6c6e
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Термічний стан
ID: 31dbae72876547a5a4d7d8f225574db1
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Частина
ID: 926d1679aad94ded9c3939bd5c7a2de6
Очікуване значення :
тазостегнова, без кістки
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 533ed63d51ed486b811b354882824a7b
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Наявність кісток
ID: 740234005b4d45f58b206d4dee70a0e0
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
З шкірою
ID: 78532837319f4a058416e64357c36463
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 4f81edcced00429199629373d8f52074
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Термічний стан
ID: 53bb2caa10a94937b69227c449073a70
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Частина
ID: 52ebe1753e51414c8e4c00608c6cbac6
Очікуване значення :
філе
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 513b7bfcca65463781a99ba121931f18
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Відповідність стандарту
ID: 138a9ec3706e43408ace312515bfa21c
Очікуване значення :
ДСТУ 4426
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Сорт
ID: 11c73e36ba24451aa744139da4b663ee
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Термічний стан
ID: f641e7ac685b4b58b11af4b4cc8a194a
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Частина
ID: c51fda133c4c4700bfd85e1b267a3447
Очікуване значення :
тазостегнова, без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Вид
ID: 65a9591c51fb4d9a8daf4e59ec1c4601
Очікуване значення :
яловичина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: ccb21b829c164b369ef262cba0ee334c
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Відповідність стандарту
ID: 01cc82c59d164d2a83217461b5a9a64a
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Термічний стан
ID: 5459ff1960bb40f095c1a8112a7dbf89
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Частина
ID: 974f3dfce8984741b238b0c559ebc2fc
Очікуване значення :
корейка без кістки
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 3dcc9ad9f5d84dbcaa16a0e5ec36b6d6
Критерій стосується номенклатури Крило 2 фаланги куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2ec1a2c47c704921ad1b48a326277300
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Термічний стан
ID: a2fdee83c38e49d5b87cb9017d844f33
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Частина
ID: 5d284a9b9cc24ec4bb88ab81d7a1e3cf
Очікуване значення :
крило 2 фаланги
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 30d5066131144929bd812cca990344e7
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
З шкірою
ID: c5811948ae9145798c2b42f05ccce1db
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Наявність кісток
ID: f38c0b7329b04354943d8e643a02f289
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 83d228ff996b4b24adb9eb2a41a0713b
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Термічний стан
ID: 00b850e44deb4996a6dac530865a55dd
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Частина
ID: d759df3449d142d1a4f69ea285d31329
Очікуване значення :
стегно
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 73a521ed8178449b9b1073860089aca5
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Відповідність стандарту
ID: 0ffb54f6be9e440b851b888c62368243
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Термічний стан
ID: 557a9a21a68543eca6fd02030137957b
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.02.2025 15:36
Частина
ID: 08ce7330e4de4dc2924c4ff9ddc8f73a
Очікуване значення :
ошийок
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження