-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Поставка Товару за цим Договором здійснюється Постачальником партіями, згідно Специфікації, відповідно до заявок Замовника. Поставка товару здійснюється згідно узгодженого із Замовником графіка, не рідше двох разів на тиждень, починаючи з 07.00 год. і не пізніше 16:00 год. згідно замовлень, дрібнооптовими партіями на адресу закладу освіти Замовника за заявками уповноважених осіб Замовника. Поставка не пізніше одного дня з моменту одержання відповідної заявки від Замовника. Графік постачання товару може бути змінено в залежності від реальних потреб Замовника.
Завершена
716 000.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: e5b1a685f9194236b2817e6739265a31
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 15:53
Наявність кісток
ID: 2563ac0e9598427da9d58c2dc6577328
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 15:53
З шкірою
ID: a9f30a18f89345f493cb57a8a08c1a21
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 15:53
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1fe6543e420d47a5992c319c2f7f9da2
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 15:53
Термічний стан
ID: 37ebab325be74c878c644720421a4630
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 15:53
Частина
ID: a1f12fcd77da41ac92d00605d44ff7cd
Очікуване значення :
філе
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: c4ddcb0c2e6941fe92ed8e8e1d9ff526
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 15:53
Наявність кісток
ID: 96ba357737be45f3909001e27e3619dc
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 15:53
З шкірою
ID: a7f11abbb328474e9f36b4e1819034ce
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 15:53
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d248bf1f2c86451c8414b697dc0dad6b
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 15:53
Термічний стан
ID: fcfe1aff695f4da5a5ee271b1f4f0e4c
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 15:53
Частина
ID: 55888ce60e2a4db3af6a45dfb565ed20
Очікуване значення :
м'ясо стегна
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 50a1ad9d8ec5480086c70689f93ff4b5
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 15:53
Відповідність стандарту
ID: a668f35920ad43b6a62b8953a09febc4
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 15:53
Термічний стан
ID: 2b02b1a3bbe64b2f8bb1402c2258e45b
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 15:53
Частина
ID: cc73299e37a54c38b472c00d16974616
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: f8a6e83608654b218ed898f1673f5fc7
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 15:53
Відповідність стандарту
ID: 2e7ad429f667418494c97f93428b647b
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 15:53
Термічний стан
ID: fd0c2b6ea88b45909dbae29915691297
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 15:53
Частина
ID: fa52be83547142728baa5ca6f627df27
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 15:53
Вид
ID: 49f1f6a05ce5493e8ff78f6c68847674
Очікуване значення :
яловичина
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження