• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Овочі

згідно заявок

Завершена

47 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: b956f58049ad4fa689a0381c0c51fe5c
Критерій стосується номенклатури Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 13:01
Товарний сорт
ID: 85434d789fce428b9a4c786cedcc8850  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 13:01
Відповідність ДСТУ 7035
ID: 018ee62757c34d8996d83c7a95d7b388  
Очікуване значення : Так  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 0ae94233641c461a9fee92b95eb80a47
Критерій стосується номенклатури Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, другого товарного сорту, ДСТУ 7037
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 13:01
Відповідність ДСТУ 7037
ID: 50f8d4182da24a0bb9408fe69d33c4ec  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 13:01
Строк достигання
ID: 2a0afa0849444e0b87e2b87383a18619  
Очікуване значення : пізньостигла  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 13:01
Товарний сорт
ID: 0f2a94f08fb842a99c6046bfdb571299  
Очікуване значення : другий  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: da6f8b3fb2a1457aa7e61a4da5b17469
Критерій стосується номенклатури Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 13:01
Відповідність ДСТУ 7033
ID: d2084fa6fd7a4a3593343f55dce91af3  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 13:01
Діаметр коренеплоду
ID: b49abd43dca84a72a2743e26b6712ebf  
Очікуване значення : 5-10 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.02.2025 13:01
Товарний сорт
ID: 7199d07aa42a4974a5240db144f9d615  
Очікуване значення : перший  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження