• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

ДК021:2015:15240000-2 «Рибні консерви та інші рибні страви і пресерви» (Консерви з кільки в томатному соусі, стерилізовані; Консерви з сардин в олії, стерилізовані)

1) Консерви з кільки в томатному соусі, стерилізовані ж/б - 1500,000 кг.. Фасовка – жерстяна банка, 0,240г. Банки чисті, без деформації, етикетка – ціла, міцно приклеєна, без забруднень з чітким текстом. На поверхні банок не повинно бути темних плям, банки не повинні бути здуті. Куски чи тушки риби цілі, нерозвалені, правильної форми, із шкірним покровом типового кольору, консистенція – щільна. При обережному перекладанні шматки риби повинні зберігати форму. Недопустиме часткове розламування шматків риби чи тушок дрібних риб. Кількість олійного (томатного) заливання у межах 10 – 40 % для консервів різних видів. Смак і запах приємний, властиві вареній рибі цього виду з присмаком і ароматом прянощів та інших добавок, без сторонніх присмаків і запахів.Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. У кожному транспортному пакуванні повинно бути м’ясо риби одного найменування, категорії, однієї дати виготовлення, одного термічного стану і одного виду пакування. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці 2) Консерви з сардин в олії, стерилізовані ж/б – 325,200 кг.. Фасовка – жерстяна банка, 0,240г. Банки чисті, без деформації, етикетка – ціла, міцно приклеєна, без забруднень з чітким текстом. На поверхні банок не повинно бути темних плям, банки не повинні бути здуті. Куски чи тушки риби цілі, нерозвалені, правильної форми, із шкірним покровом типового кольору, консистенція – щільна. При обережному перекладанні шматки риби повинні зберігати форму. Недопустиме часткове розламування шматків риби чи тушок дрібних риб. Кількість олійного (томатного) заливання у межах 10 – 40 % для консервів різних видів. Смак і запах приємний, властиві вареній рибі цього виду з присмаком і ароматом прянощів та інших добавок, без сторонніх присмаків і запахів. Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. У кожному транспортному пакуванні повинно бути м’ясо риби одного найменування, категорії, однієї дати виготовлення, одного термічного стану і одного виду пакування. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці Товар відвантажується до пансіонату з терміном його придатності до споживання, що визначені нормативними документами для певних видів продуктів. Термін придатності повинен складати на момент поставки товару не менше 80% до його загального терміну придатності до споживання, але не менше ніж 24 місяці. Поставка Товару здійснюється окремими партіями згідно з заявкою / замовленням Замовника. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби. Партією Товару за Договором вважається поставка Товару в обсязі, що визначений за кожною окремою заявкою Замовника. Поставка товару здійснюється, в день зручний для Замовника, транспортом Постачальника в робочі дні з 08.00 до 14.00 години. Постачальник зобов’язаний передавати Замовнику належні документи, що підтверджують якість Товару (Сертифікати. Декларації на товар , тощо) з кожною партією товару. Транспортування – постачання, вантажно-розвантажувальні роботи здійснюються транспортом Постачальника чи транспортом перевізника за рахунок Постачальника

Завершена

238 536.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c641e62ed284438bb69ae98445d87da9
Критерій стосується номенклатури Консерви з сардин в олії, стерилізовані
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 18:48
Вид сировини
ID: 207d37478e364bf7a5bf4b604c644b85  
Очікуване значення : сардина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 18:48
Тип
ID: feffa4fc92254603ad5270f44867aaf5  
Очікуване значення : в олії  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 18:48
Стерилізовано
ID: c43549ce1d654501803fd3d25270aa85  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3f5c06c11c5e4444ab16b4c4662f5b98
Критерій стосується номенклатури Консерви з кільки в томатному соусі, стерилізовані
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 18:48
Вид сировини
ID: 840e292b0a074bfb8d6ee82e766142b6  
Очікуване значення : кілька  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 18:48
Тип
ID: 07233c963d364ca89b0c8b9472270069  
Очікуване значення : в томатному соусі  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 18:48
Стерилізовано
ID: 7f73b116525c4133a01355d752f4663b  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження