• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590; Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Печінка свинна, охолоджена; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Печінка яловича, охолоджена; Язик яловичий, охолоджений; Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589

Поставка (передача) товару здійснюється дрібними партіями, згідно з наданими заявками Покупця.

Торги не відбулися

26 030.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e3d7799ca6c04d119bb06dd741a0b02e
Критерій стосується номенклатури Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Вид
ID: d907c8594d3440a98b478024057e7117  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Частина
ID: 0d1bfea33c1646fda30ef448dade9190  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Термічний стан
ID: 2d92e4a230c448c09f3b6c0e4c9041ed  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Відповідність стандарту
ID: c982c4e57f5b4d0dba3db99d48044ff0  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 7f85b9aead794f4395af3fd80ebd275e
Критерій стосується номенклатури Язик яловичий, охолоджений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Вид
ID: fefef05254b34db389e3e0937816844a  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Частина
ID: 2013c088376b4c2692d19e167a09efd8  
Очікуване значення : язик  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Термічний стан
ID: 9763c2dc05d4456ea91114bdc258ed9a  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 5b21d505320d49599265dde3662641c7
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Частина
ID: 7a70d9115b4e4ad4ac6b0ab73d2e5e52  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Термічний стан
ID: dd7a2d37d6a44b02bdabde68850a3093  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ba8de6e8936948eab67dc5163a367796  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Наявність кісток
ID: 9585a354624a4654af9649cfb116a592  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
З шкірою
ID: b305bcfa85dc4454b72ee5c4d26b2a76  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b0bd561d2a2848788f22d679fb427ff3
Критерій стосується номенклатури Печінка свинна, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Частина
ID: 0ce4d75463a34d419122ad766f22325e  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Термічний стан
ID: b1cd3e44075e42ac94a033843e8891a9  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: cf46b637840c47db97ccb59235e8f275
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Вид
ID: 975a8c9920514092af985a2f19b9233a  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Частина
ID: 50fa011bf24e48d9a2edd355c7599372  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Термічний стан
ID: 7737f15d8141451b922fec6d8db6dff7  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d989434b966a4f0fb0e68160b7eca50c
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Частина
ID: e08868dad8fe4a05ab8ad17ca66aac5c  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Термічний стан
ID: 9382e7dfc4f94501a63fe98cb3a4451f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e1c64f3230cd4bd78545dd712028bb6d  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
З шкірою
ID: b1efffc1feee4dfa831de4fbeef7b202  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Наявність кісток
ID: 7075b94956f14a3aa99f09ec87a344df  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: bb57ca1d60544c9e919b42e733f99e04
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Частина
ID: 9b423da2ee8d4cd59b82a324ce0f2699  
Очікуване значення : корейка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Термічний стан
ID: c1850b294daa42b3b4b19870861df37f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Відповідність стандарту
ID: ae93167e988c413da01c7acb5e6339a3  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d942cfc5aa0e40fdaaf8630f15e1a187
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Частина
ID: 5b6b39424f3b4688b037ea954a555847  
Очікуване значення : окіст без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Термічний стан
ID: 98e35613ca144cc8a7ca403dcd77c266  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 16:50
Відповідність стандарту
ID: a34eebfc46604da4bbee15f87337a3ff  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження