-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
М'ясо
ПРОДАВЕЦЬ зобов’язується здійснювати поставку Товару відповідно до заявки, отриманої напередодні від ПОКУПЦЯ з 9 до 18 години, протягом дії Договору.
Завершена
400 000.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4e562875c61046d1a0f84c6aab8bf336
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 14:40
Частина
ID: dcc58bd0d9944ec38f4cb86189125e0a
Очікуване значення :
корейка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 14:40
Термічний стан
ID: 8de1fbe8acf446d4b793cae086151d3a
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 14:40
Відповідність стандарту
ID: af5370a91d2f445e9d638ed78fe5b305
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6217d9a8c9dc43719d9e2ebc2b3d8caa
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 14:40
Частина
ID: 4c4ddee516984eb5a1da1420f025ae9d
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 14:40
Термічний стан
ID: d2d12163c84f4342a64726a3a2ab56cf
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 14:40
Відповідність стандарту
ID: 37d345c993e3491eb682f781b0785867
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9e56c40477524baca5f0adea3ecf6846
Критерій стосується номенклатури Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 14:40
Частина
ID: 949424a50fbf4076b12dd91023036edc
Очікуване значення :
грудка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 14:40
Термічний стан
ID: c664dfed041d4a1ba8dc883a2d2cd2b9
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 14:40
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 533e90c49abb4d0bb3a88fab19bdb1c3
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 14:40
З шкірою
ID: cce1aca9095b4e6bb4a14c6ed3edec97
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 14:40
Наявність кісток
ID: c607135e5ea6464ea79a6a7589de773e
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6b0573f5d45f4993a5da00b1abe2cb90
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 14:40
Частина
ID: 6213e704e0c94bdaa958d022d021b529
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 14:40
Термічний стан
ID: 9aa2f24dbc064161a6202b8c88484e7a
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 14:40
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 62795f3113c24e778c3288d8dfdefa55
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b76907d3b5b048e99f8d47a42c808528
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 14:40
Частина
ID: 8f29c7df799e417e8fed59ed6b9b2596
Очікуване значення :
стегно
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 14:40
Термічний стан
ID: d7702ee54b4d4601a730b9ee27676338
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 14:40
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6ea10687b1b940f787f37c40446d8a6b
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 14:40
Наявність кісток
ID: 254a01047e23492fbb0e6b76d54d4411
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 14:40
З шкірою
ID: a162c95564fa4551ab0fbc2931e8df27
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8d6facac063c4e7ba9746be394cb27f8
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 14:40
Вид
ID: 5260885fc1564835af1432dca42665a4
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 14:40
Частина
ID: ef7873a60e1f4622a84fdc06fd5a5739
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 14:40
Термічний стан
ID: e3ebc7ccc41c4ba9b216fa258c340f75
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 14:40
Відповідність стандарту
ID: 0af42742af524c4785ee46dfbfbc55cb
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження