• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть яловича, м'якоть свинна, четвертина куряча

При підписанні договору Продавець повинен надати Акти перевірок (чинні на момент підписання), а саме: • Акт державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР; • Акт державного контролю (інспектування) стосовно дотримання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти; • Акт державного контролю (інспектування) стосовно дотримання операторами ринку вимог законодавства відносно транспортних засобів, якими здійснюється перевезення харчових продуктів.

Завершена

254 215.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4c99733c379c4406af6bffb71adce713
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 17:20
Частина
ID: 0aa92656cb204d798150e4532e45c7ec  
Очікуване значення : четвертина задня  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 17:20
Термічний стан
ID: ce782e06a67147a18a3146be34fb593e  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 17:20
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 3a951c2104c245d98ddab3366142df65  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b01fc27460b846208ca4cced1f0a1a59
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 17:20
Частина
ID: b03bc3c1264e4c88969ec9d545266dfc  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 17:20
Термічний стан
ID: e701453aa8ba4fcbab96b5a5273ecfa2  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 17:20
Відповідність стандарту
ID: 6f84fa97038c489f81636430d791a09f  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: fbddcbd4ba9441d18d2f99e004e78dae
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 17:20
Вид
ID: 1f07d15140fc40f6a7f4b404f48cec3d  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 17:20
Частина
ID: a7989c82d3aa407ea45d21dcd464944d  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 17:20
Термічний стан
ID: 340e8cea701f44f8ac9aa1db485708bd  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 17:20
Відповідність стандарту
ID: 668127a14c1b4f3099fcf10822d3458e  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження