• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М’ясо (вирізка свинна, окіст свинний, ошийок свинний, філе куряче, стегно куряче, печінка куряча, філе індички)

Поставка товару на склад Замовника здійснюється партіями щоденно з 7:30 до 12:00, окрім вихідних та святкових днів, з моменту одержання Постачальником заявки Замовника в письмовій формі засобами електронного зв’язку з Постачальником або усно (за номером телефону зазначеному у Договорі), безпосередньо на адресу Замовника, впродовж дії договору, спеціалізованим транспортом Постачальника та за його рахунок. Завантажувальні – розвантажувальні роботи за рахунок Постачальника

Завершена

112 870.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 468c384da2e44d8a9bf70ae112fac308
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
Частина
ID: 278270230a764a14b28b45729310ce1d  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
Термічний стан
ID: 475197a0623c4be4be199fbc93c93bd4  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d98318e06cf24979a5ebf1543f442156  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: aca28c7e53e84beda072d2e56cccf85a
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
Частина
ID: 0cf1f74dcbea419c90d2b99ede46e7d0  
Очікуване значення : ошийок  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
Термічний стан
ID: 97eae0c0afc94e50b0149fee578af7e4  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
Відповідність стандарту
ID: 61cce58c14b84950910bf4d5a497fe16  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ef01b2cbca8b43c1a7e6c8b171504ede
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
Частина
ID: 1b6b0f43945d499f8d8c11cd61aaadb3  
Очікуване значення : окіст без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
Термічний стан
ID: a1ab33d299324c77ba935078467124e2  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
Відповідність стандарту
ID: 53056426978a428b829ebe51e190a2bc  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: fe4827a07e5746458014138cc540f6db
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
Частина
ID: c70e7faf9f554cfeba8db76203152b37  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
Термічний стан
ID: 400e88dd0c9147d18f6de0bf71f49552  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 0b4c3ca9a4c64a24a04a843008b920a1  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3a40fbcc61fd42059fd82aa0bde618ec
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
Частина
ID: a185399840af469189709767847d1061  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
Термічний стан
ID: 77894d57d20743d9bf0d8aa2cea2c427  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 4f587e2734794ec1981d28023782537d  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
Наявність кісток
ID: 786fae35b4254de6afe84d9a7d03b9d6  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
З шкірою
ID: b3b14f4fc2bf42768a275008404e619c  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 127b4b11b95e4b00a32c3aac75f37d1f
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
Частина
ID: aee0541e97034b5db8aa49127dbe0964  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
Термічний стан
ID: 8114ebda0a0e4e3f81333068dcae607b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1c9fcca30188410ba6ea6c8c55f21caa  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
З шкірою
ID: b75d871bec264ee299d64913df738dc1  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
Наявність кісток
ID: 9c3fdb07ab5a4223a024245e6273c27a  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b038a97b767e4aea8afa7272927d8c6d
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
Частина
ID: a968a85d4bda487f9710e040c4b46483  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
Термічний стан
ID: 35e95475a01a42b695540b3677ecda1d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 16:48
Відповідність стандарту
ID: 20e9d77b0142495a8cc88201c9208864  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження