-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо (м'ясо яловичини, м'ясо свинини, м'ясо свійської птиці)
Завершена
245 000.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 7b61ddd1273b4ed3b980d713cdca6772
Критерій стосується номенклатури Язик яловичий, охолоджений
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Вид
ID: f7d0b2f90f5743bd98a941d05c809fe4
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Термічний стан
ID: 0d6e44ec39c245569bfa1fcbdefb5a5e
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Частина
ID: 29aa1228fbe24c688312c453e23027d4
Очікуване значення :
язик
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 823a8302819240769b99d34d57f459f4
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Наявність кісток
ID: 7de486be1b0246e4aa76a850cd03f5be
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 645bec847a9247deb2b49937fe4ea69c
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
З шкірою
ID: 6efa2abe607c4756b580939bf46dc4bb
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Частина
ID: e48412b6b7f348d19fb665bc81d72992
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Термічний стан
ID: 09cb90c63fae4338b9f67cc45100834d
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f823d8d7960a4367885ae4224291625e
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Частина
ID: bbf8ad1427fc482f978109e0dcb77acc
Очікуване значення :
ошийок
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Відповідність стандарту
ID: d45bf482e64f45c892f9aebfc6ac66b8
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Термічний стан
ID: c1420a4d79d94eb5a38046879d875643
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a57965828a12417ab10ef5c006120f20
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Частина
ID: b2e13385e55b4e23a9409bbf4643b2b3
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Відповідність стандарту
ID: 02ddca40e9464a82915c5e0c5255e9bd
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Термічний стан
ID: 6b32a70c0a654de881228b3d687236fd
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6a8a5553dc014487be5c6a6699133367
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Термічний стан
ID: d8436e805fbf41e4bbcab8531abca224
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Частина
ID: d997254e437b4c42b9b112346a849653
Очікуване значення :
окіст без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Відповідність стандарту
ID: 8838d3b6b0de4a68abf3a16054208766
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 596f5d70e584485dbe1858cecdc00a5d
Критерій стосується номенклатури Серце яловиче, охолоджене
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Термічний стан
ID: 3e4dbfa85a7a4d2897c6b5984f88af98
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Вид
ID: 0beec14d43ef441a88382f6255d6b50c
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Частина
ID: 85553c626cb24ba98ebfd47272bb664d
Очікуване значення :
серце
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8e55ac7d862c4be9ab70c06ee5b38688
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Вид
ID: e4b634710cd8449bad091ff15236d117
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Частина
ID: 85d273768f534062836b3d39ccbef383
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Термічний стан
ID: 70359326a4c34f7987e6902f7ce211ab
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3b288dda3ad24dffb392ec11bf87c048
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Термічний стан
ID: 9ad6363a74c84c16ad4054044f88dfb1
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Частина
ID: 335a8cc2481e42fbb0c8ff66be950bcc
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Вид
ID: 1fec7d0fd7d14f4b9ef3ce21b9bdc055
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Відповідність стандарту
ID: db508f558531459dbd14dae115d45be5
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e9205356ccc64edf9f7a39e4105c725e
Критерій стосується номенклатури Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Вид
ID: 97a5b578ab9e453ebfe40cd5fb66f0ff
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Термічний стан
ID: c939ebafb16648f19120e2ee83d796f9
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Частина
ID: f43081fe3a514d499d0356509d6ab466
Очікуване значення :
стегно без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Відповідність стандарту
ID: acc257aa978f469f9f7728f090d89a28
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1c14def7e10e4c7b8e292a9c86b0bdf1
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 662163f8d20649f4b9c85e5dfbb58e0d
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Частина
ID: 243dd629490549e0a073c34b42e82772
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Термічний стан
ID: 4964adc703144656927ec2b734b49581
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 28f0d9ef66c947eba2278e43a2df006e
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 36a785b8dbbd48c4a9f4d5f56726e21d
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Частина
ID: f6dd5278d1274e1fb8bb0841bcf388bf
Очікуване значення :
четвертина задня
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.01.2025 11:28
Термічний стан
ID: 5185b6849e484a6a944f5f537f06fc27
Очікуване значення :
охолоджене
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження