• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М’ясо

Поставка щодня, невеликими партіями по 5-15 кг. Післяоплата протягом 30 днів з моменту поставки. Філе птиці повинно бути охолоджене, свіже. Колір м’яса від блідо-рожевого до рожевого. М’ясо вищого гатунку, має відповідати органолептичним показникам відповідного продукту. М’ясо яловичини має відповідати характеристикам молодої телятини. Колір - від світло-рожевого до червоного. Запах м’яса повинен бути властивий доброякісному м'ясу без сторонніх запахів. Печінка теляча свіжа.Товар повинен бути з необхідним маркуванням (дата і час виготовлення). М’якоть та вирізка повинні бути не заморожені, без жил та плівок, без залишків шкіри та внутрішніх

Завершена

464 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 3c0394edc462446a84265c372b9dab56
Критерій стосується номенклатури Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 12:56
Відповідність стандарту
ID: 5784a69ea85b49a8904d69856d6c9365  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 12:56
Термічний стан
ID: c862210e92c2425fa1fd14fef94d238e  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 12:56
Частина
ID: cc79f310bb53430889fdeb63b7ad45df  
Очікуване значення : стегно без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 12:56
Вид
ID: c13fe2e9eb4e481ba490b7fec2eb772c  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 92d2957f1569414c996a4500b1353b21
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 12:56
Термічний стан
ID: 6d9f9079a3e748aa8880e082eb4d3fac  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 12:56
Частина
ID: 7b339035357f48888d4a751768efdae3  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 12:56
Вид
ID: 072be2352b6c4b12991053b891aba9fb  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: bdf97f08fab14050aebe8df95469c086
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 12:56
Відповідність стандарту
ID: 941c2cf51a0648cd9bd67673b258428d  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 12:56
Термічний стан
ID: d0b90fd8a1054208afd01e380db57d08  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 12:56
Частина
ID: 43db8928422a4f0896338e3a9e5dd5d2  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b261e0c96caf4eb1845d5c35989e7936
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 12:56
Наявність кісток
ID: 07da3c2d214b48d1a618e4fc3eac882c  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 12:56
З шкірою
ID: 48b213f968e640b8b55db248d11924a4  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 12:56
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 028984ce36cd414eb41f735dd882135a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 12:56
Термічний стан
ID: 2293050685fb4a388b12f00d1f8b239f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 12:56
Частина
ID: 1dd946bb7afe4cd0bda7196c50fc0d9b  
Очікуване значення : філе  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: fdc63515bf2c478b9b2fdf746459332b
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 12:56
Відповідність стандарту
ID: 3f248ee580124e0e9bade563bf7df961  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 12:56
Термічний стан
ID: 76c4c8cb962c46849566abbbf8576e71  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 12:56
Частина
ID: aa2c4a4b08cb428690cef587a064dcd3  
Очікуване значення : вирізка  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 89fe654268a84524bb9a577eef7ff63b
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 12:56
Відповідність стандарту
ID: d6a18e16e7274906a55dd43a54dbe8b4  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 12:56
Термічний стан
ID: 6094463c646640f7b2f936220e5968a2  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 12:56
Частина
ID: 452ec2dd916b4acb910419d76782e141  
Очікуване значення : корейка без кістки  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження