-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143; Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Поставка товару здійснюватиметься партіями протягом 2025 року
Завершена
540 000.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0fd6070718ef49b5a602797a8dfe313b
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 11:50
Частина
ID: 00b4cc6e63704d22a69bdf12783ac78c
Очікуване значення :
тазостегнова, без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 11:50
Термічний стан
ID: b6016585d64946baac8def02aa5fdb01
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 11:50
Відповідність стандарту
ID: a59578cdb134474da19bd9d4610082da
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f8604b873ad94ac89da73cdbd29940e1
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 11:50
Частина
ID: b59979a014eb4744b29f5dc20e0ac27f
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 11:50
Термічний стан
ID: 709deb1773f645ecaf52329afd85e790
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 11:50
Відповідність ДСТУ 3143
ID: fe7ddf41a86542de902686068c890dee
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 548ddb266a5143beb5f2e9e650220117
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 11:50
Частина
ID: 3f6c80a4140f41cfbfcd4ba50497fab2
Очікуване значення :
кури-тушки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 11:50
Термічний стан
ID: f1d7f300083d4b95be41e4ad621ae5c7
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 11:50
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 02f716d3ef764bfaa287a6bfa9dabfc8
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ac8de6d4dbf6463fbdc311af7451af8f
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 11:50
Частина
ID: 2dd239a6d2364e8484732ff0682c0782
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 11:50
Термічний стан
ID: bcf5841479e24fdeac2f61005df6dac5
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 11:50
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b21502ae43d04b6582173e6d2875bb3f
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 11:50
З шкірою
ID: 51af7200c0834bc5bc1ec7f94b4f109a
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 11:50
Наявність кісток
ID: 8e7b7b24113e43da82de8748d9d24db0
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e46e617b964c4cf69fd1d859d5e930b0
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 11:50
Вид
ID: 348a78d786764d9981525b3af2d8b600
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 11:50
Частина
ID: f213cad3200b4831a0beda8c3eb35111
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 11:50
Термічний стан
ID: d76a4c4dddbf4d4593275dcb8e47c075
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.01.2025 11:50
Відповідність стандарту
ID: 97a7813430e947b886d367f11ffdf42d
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження