• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Завершена

202 700.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 818fd7d5367a44adbb3e5cd70dd0249d
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 21:04
Частина
ID: 75da80bb68104b858de7d6b4dedb8a97  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 21:04
Термічний стан
ID: 35d79a736947468ba88d32c6879995d7  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 21:04
Відповідність ДСТУ 3143
ID: eaa8e795e1bb463a8d51e817f404eba9  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 21:04
З шкірою
ID: 506a6d41c95547ba87ad5903d6f81bae  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 21:04
Наявність кісток
ID: 99d9d21e061f4393b0de93c84cc934bf  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d11d67987ef5498fa5089b8d41e8c5d2
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 21:04
Частина
ID: 6b03c4f1b7ac41158258d0523178318e  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 21:04
Термічний стан
ID: 8f6665fa44db4997aade3f60c1860b56  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 21:04
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 7389e10c15f74c7d894008d4c7598cd3  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 21:04
Наявність кісток
ID: 2c2b76b949154145a34fd60efc59f2a5  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 21:04
З шкірою
ID: 888ae47846514af6a0b07e9982a40f77  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e0e6fdd370c54ca2b4b83419b41b59d4
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 21:04
Вид
ID: aea6216ee4684b3d944ba74e3c909710  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 21:04
Частина
ID: 8ce2e1244f5143d7b9e97f86da1ca39d  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 21:04
Термічний стан
ID: ae3ebaef1219420686df5f163d56c029  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 21:04
Відповідність стандарту
ID: f602f91b73e446d6b786c5531e540bbe  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 52faa24bfc0049d6bfe1df425dc15bee
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 21:04
Частина
ID: b2105fd384f04c4795abccc2008719ea  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 21:04
Термічний стан
ID: 97ec6ee6b71f4393ac1a4c5bb76a066d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 21:04
Відповідність стандарту
ID: 8faa7774d1da4fb388675ca3f24f85ad  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження