• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М'ясо

Завершена

80 650.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 137fa1285e164120b5addd0fc91efff0
Критерій стосується номенклатури Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 16:02
Наявність кісток
ID: 39ff53376c3f45dba489c87e40e80fbb  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 16:02
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 58e4b6d599de402a8836686e8ce79966  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 16:02
З шкірою
ID: acde613145674dd3932094daf36342c7  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 16:02
Частина
ID: 08c9a0e329344833b645726493cbd41c  
Очікуване значення : філе стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 16:02
Термічний стан
ID: 87b12ef6c6f74640a1582d369b3d6a4b  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1cab43d640af4c88a07e0f953669bd55
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 16:02
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2355c15e6fbb4b7582b038077d4cf655  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 16:02
Частина
ID: 38029f4553c840b8b7cd4292eb5c8c0c  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 16:02
Термічний стан
ID: aad1aaa2128c4251b2437c17cf748459  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8d4c1146e825404c8356770551f6f027
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 16:02
Термічний стан
ID: 7f29e2261bf24174a0e03fadd4cc892f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 16:02
Частина
ID: 132b3df546994ea095c61bd1fa47425f  
Очікуване значення : окіст без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 16:02
Відповідність стандарту
ID: 1ee33f5996eb43849de8d621658b3d98  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 41d0d78abfb944d2baa83f1d16b4925b
Критерій стосується номенклатури Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 16:02
Вид
ID: 53d287f1c3494214b17ffb809b695c0c  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 16:02
Термічний стан
ID: 1045e8cceea749cdaa149c0ed0457637  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 16:02
Частина
ID: 701227b7de89446f84d752d4b6b71f0d  
Очікуване значення : стегно без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 16:02
Відповідність стандарту
ID: 1689d70f6cf54f0f987b4d17a76d05e7  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 7c4fea14cfdd495cbcd19dd4296361f2
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 16:02
Наявність кісток
ID: a070eb9c98774fb4b0b26f7f463a630f  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 16:02
Відповідність ДСТУ 3143
ID: af01b435e21e4709be6c6c034b22e33a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 16:02
З шкірою
ID: 685da04042e54fc99fe92566d5581506  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 16:02
Частина
ID: a73172ff17274abcb996945492021303  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.01.2025 16:02
Термічний стан
ID: 829c14bc36d5478aa0209ad9050f882a  
Очікуване значення : охолоджене  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження