• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143,Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143,Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143,Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143,Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143,Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590,М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590,М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589,Печінка яловича, охолоджена

Поставка товару здійснюється з дотриманням вимог Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні, затверджених наказом Міністерства транспорту України від 14.10.97 № 363, від двох разів на тиждень спеціальним автотранспортом постачальника з 8:30 до 16:00 год. (з врахуванням перерви на обід з 13.00 год. до 14:00 год.) впродовж 24 годин з для отримання заявки в телефонному режимі або електронною поштою від представників Замовника в кількості та асортименті, що зазначені в такій заявці. Мінімальна партія поставки – 100 кг. Поставка здійснюється за адресами: - м. Львів, вул. Городоцька, 26 - Львівська обл., Яворівський р-н, с. Верещиця, вул. Богуна, 4А. Автотранспорт, яким здійснюється поставка товару, повинен бути обладнаний холодильною установкою та призначений для перевезення харчових продуктів. Постачальник з кожною партією Товару передає Замовнику комплект із наступних документів: рахунок, накладну, документ, що засвідчує якість товару (декларація виробника/посвідчення про якість/протокол лабораторних випробувань харчових продуктів). Оплата вартості кожної партії Товару проводиться за умови наявності відповідного бюджетного фінансування протягом 30-ти календарних днів з дати поставки Товару згідно з накладними та рахунками. Термін поставки товарів: до 31.12.2025 року.

Завершена

3 225 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 0f1eb874c5c74fca88b143cfdfec816d
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Термічний стан
ID: 6905dd9e25da476e996f20048d392c66  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Частина
ID: a96d516fb1ba4046bd005ebdc626b232  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Вид
ID: 890b8fe5d4ee4c7e947f10527b64c72c  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 559872ee7d7840d59e3ed86aa8dae46e
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6273e4eb2ba64c6fb4e8e57789b65b9f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Термічний стан
ID: 975876e2b5a442ef86d0b5208ccf53b8  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Частина
ID: 450315ca491d4efb84a351c573049d8b  
Очікуване значення : печінка  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 399a043d59b44223a23507a5597fc513
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ebbe1e12155e4f67859c4bfbfbbfada1  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Термічний стан
ID: 48a622e5e8af4f3ba24d53f6ba037059  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Частина
ID: c042b5096eb84d5bb607adb126d5027d  
Очікуване значення : четвертина задня  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 8c0a9f75f47242fb9b04e07a55e6aafd
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
З шкірою
ID: 30c41d63d54540a1bd41b86278e1388a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Наявність кісток
ID: 53d99264286d4e38902f9b7765c0c5bd  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b8a1c08b83494802b8ab04901f4e0f2f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Термічний стан
ID: ae6680e1234d4f17beeefb7610cb779d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Частина
ID: 259032cdfa4048da876340d28c714a3b  
Очікуване значення : стегно  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 4ccf12937aa84522b8015ad7a306ab8a
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 5d25adf23bbc41569cffd8d05ce9a89f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Термічний стан
ID: 8c0d7bc5db28444d9508604a46ab92d1  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Частина
ID: 0b9eb2ca641b4f3c90141204a848a330  
Очікуване значення : кури-тушки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d3cb856e2b6b4f6dbe33a1c545a53065
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Наявність кісток
ID: 8b1a4ea3c3924c5d8a016e11eb4469a8  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
З шкірою
ID: f76c0063927d49f7a7f65ed67e52c94f  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ca935e3e0c3041d0a66a7ce966d97067  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Термічний стан
ID: 60526597851b4e5c9e46fe71d7ece283  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Частина
ID: ea9587fa92aa4d15913d15f323a9fae1  
Очікуване значення : філе  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 07625b0efc61420f8bf482a5e3256998
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Відповідність стандарту
ID: 15a996b230eb4647892c370880e77547  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Термічний стан
ID: 3d8f4f1071d34dd4a2ac87c31ba0deef  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Частина
ID: 5ec5acee97d742faa26f912ab667c507  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Вид
ID: 16d85ab827c04d5689ea4c3dc1969fe6  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: f3a747490c8f4f44b1e5542cf8ba545d
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Відповідність стандарту
ID: 15ce85c8e479476196741c232ec8be76  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Термічний стан
ID: 7197476bd8ff4a52ab56545e69702a93  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Частина
ID: e5d0e894b6114b92af915b756317f035  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 44b66ef16b3e4e6c93747ae4d2a74d27
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Відповідність стандарту
ID: 6ff3c18dccf043b0aa506b6d18ca7c5d  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Термічний стан
ID: 2a7547fc91484352848df6221dabcc6c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 17:13
Частина
ID: f319aab3db66403a8a68c62f90397468  
Очікуване значення : лопатка без кістки  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження