• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М'ясо

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України, зокрема, але не виключно, Законам України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», Постанові Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»,Постанові Кабінету України від 07 травня 2022р. №537 «Деякі питання проведення державного контролю за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин, державного ветеринарного-санітарного контролю і ввезення вантажів на митну територію України у період воєнного стану», наказу МОН України та МОЗ України від 15.08.2006 № 620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах» Товар, що поставляється не має бути походженням з Російської Федерації/Республіки Білорусь/Ісламської Республіки Іран. У разі поставки товару походженням з Російської Федерації/Республіки Білорусь/Ісламської Республіки Іран, такий товар не приймається Замовником. Постачальник при підписанні договору надає експлуатаційний дозвіл, якщо Учасник є виробником, при цьому Учасники, які не є виробниками надають такий документ на виробника запропонованого товару.

Завершена

551 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9596666449154b7f83ed9d9685af9807
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:39
Наявність кісток
ID: 9fa05bbf077c45748f0e85d3ed9a9976  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:39
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e37b0c4d09fc47bc87636530af8853bf  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:39
З шкірою
ID: 74c69963e71243a485294ddec431b206  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:39
Частина
ID: 91bff770a41a4fe18e7a9178dc46bb16  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:39
Термічний стан
ID: 7909d13df9c1465e9b2b23795dd7c6ae  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 791c5b000ffc44e0bf32fc5ee51abe11
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:39
Термічний стан
ID: 23603d382f804bb4bc8a6b59863c34e8  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:39
Частина
ID: ff901394c0d245e1be5250b0993dfa87  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:39
Відповідність стандарту
ID: 4aba64379187442bbea7479a102190fc  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 32d1d9aa44a047599bbaf3c2749ef4c4
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:39
Термічний стан
ID: 5d784dc495fb4c3084952802e08c3013  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:39
Відповідність стандарту
ID: 7773710fbeb64951a0f50a68ee75ad93  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:39
Частина
ID: e8f731fade2948aa87c3a4542dd3a66f  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:39
Вид
ID: 7cf12e7305404e1289ff8cb0ce5da0c8  
Очікуване значення : яловичина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження