-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
Філе куряче, заморожене; Філе куряче, охолоджене; Окіст курячий, заморожений; Окіст курячий, охолоджений; Лопатка свинна без кістки, заморожена, Лопатка свинна без кістки, охолоджена; Лопатка яловича без кістки, охолоджена
Завершена
110 000.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 48929cb8627c4688b31e39ba480b6368
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
Наявність кісток
ID: 2563ac0e9598427da9d58c2dc6577328
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
З шкірою
ID: a9f30a18f89345f493cb57a8a08c1a21
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1fe6543e420d47a5992c319c2f7f9da2
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
Термічний стан
ID: 37ebab325be74c878c644720421a4630
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
Частина
ID: a1f12fcd77da41ac92d00605d44ff7cd
Очікуване значення :
філе
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: e118dc6938bc448cb48d54e1a29e33ae
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
Відповідність стандарту
ID: d2578cebeef64d9d9923f985d808418a
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
Термічний стан
ID: a886e2e63986458aa4794d8d02c252c3
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
Частина
ID: fcc4e48dbe38461b827b615000bbcce1
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 1895178e55254f1998167c1f52d7afe0
Критерій стосується номенклатури Окіст курячий, охолоджений, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 56e96ab74fe6475fb09c20b059c3caf1
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
Термічний стан
ID: 4b1affe0af054b84992ab25f9af07703
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
Частина
ID: 47fb00c895864a8287b2b4549ad72d9d
Очікуване значення :
окіст
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 6ecc62a84fde49668ab6519946bc48b3
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
Наявність кісток
ID: 49c9d770b1f94715880402ece23dfa7f
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
З шкірою
ID: b58cb4b0a2454e47819109a0c223ba59
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 9ea1083c169f41f780ca22588bab36a7
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
Термічний стан
ID: d33fa92f8d174822a8283cd24fa0ab43
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
Частина
ID: bae8f76f935a43e082da9aa7e7127014
Очікуване значення :
філе
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: cb6b1f677bb041ada3c5cf9b8c39b001
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
Відповідність стандарту
ID: 1b51fe87b8f24025a5ffebd1ffa7e77a
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
Термічний стан
ID: 9fa793c1604c470ebeb967514afbc233
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
Частина
ID: 3d2cc66e21f742b185eac4d95ae766e6
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 04ac56164f364041b0e33545bc0e0d39
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
Відповідність стандарту
ID: c215cccecad6404496cfe9be68adff13
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
Термічний стан
ID: 01b227eeee8f4729bc740c1d335e6ea9
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
Частина
ID: b259c3d3cd4343138f846b96c3692052
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
Вид
ID: 42a8944eaa074774be6b7dd9415b0852
Очікуване значення :
яловичина
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 0b60231bd7924e80b8d9bd2aaea2ee45
Критерій стосується номенклатури Окіст курячий, заморожений, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 4cb8bca3f82a445e8756e32cc1f77fde
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
Термічний стан
ID: ff1e5ae91f354e67afdc719c4e5e7112
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 11:26
Частина
ID: ecc98d2aca07406d93fdad74f901e02d
Очікуване значення :
окіст
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження