• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Печінка яловича, охолоджена; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143

Поставка товару здійснюється окремими МАЛИМИ партіями відповідно до умов графіку поставки товару 1 раз на 10 днів (вага одного замовлення залежить від кількості отримувачів послуг, які перебувають у закладі на момент подання заявки). Розрахунок проводиться шляхом оплати Замовником поставленого товару після надання Постачальником видаткової накладної та рахунку / розрахункові документи на оплату партії товару в термін 20 банківських днів, за умови наявності фінансування, відповідно до кошторисних призначень, планів та у відповідності до вимог Бюджетного кодексу України з урахуванням вимог передбачених Постановою КМ Про затвердження Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану від 9 червня 2021 р. № 590 (зі змінами та доповненнями).

Завершена

212 260.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ff029330e1a042baa2ccf44263599ddc
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 17:40
Частина
ID: 3705b1b02c4e4ba7912d5942500c8a69  
Очікуване значення : четвертина задня  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 17:40
Термічний стан
ID: 9138fa199bd647cd89132267963be2f4  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 17:40
Відповідність ДСТУ 3143
ID: a8f5fee3760f4bd3b16ac438c5b8352c  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0ee17e8a7cb147d79c99f45d58b3bca1
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 17:40
Вид
ID: 06ed576dffda46e58dc6a53c4d952d57  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 17:40
Частина
ID: 4cd00953ca04463ebbb3d09dd805749f  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 17:40
Термічний стан
ID: 2e707b85456944eaa3792dcd3f0d4eea  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 17:40
Відповідність стандарту
ID: 3230ac77835042e4a95e3b16642a06f3  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: cfbde605bbf343e99743b434a7562ef8
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 17:40
Частина
ID: 08fc28eff2584c60b512162b74e3b2a3  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 17:40
Термічний стан
ID: 18566fc9ccef40adb457ff10b9a8dd38  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 17:40
Відповідність стандарту
ID: 732dc78556854ca5be4b2b39120cf06d  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: fa988f0b8e784615b38ddb7222c9cfc4
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 17:40
Вид
ID: 16834125854141fb931e62dcf223bf0e  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 17:40
Частина
ID: 641dfb04afcf421185c168dee3ee5d08  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 17:40
Термічний стан
ID: 3511638684934b99ad7b5fdacb721460  
Очікуване значення : охолоджене  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження