-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Трімінг 80/20 свинний, охолоджений, ДСТУ 4590; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; Корейка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 (код 15110000-2 національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»)
Завершена
456 775.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a5c404ed1c6e437591f531de1209aa46
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Частина
ID: 218f3791dfd241aabfd91e2a9dacf5fb
Очікуване значення :
ошийок
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Термічний стан
ID: c0f2792b12c44c6b91194c1995b043a4
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Відповідність стандарту
ID: 363177bb6c20438ba2c3029fa632d5c4
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 31cae8b1725b492597f96fc5a563b36b
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Частина
ID: d780b08345ee41909ebed43adc48f4d7
Очікуване значення :
корейка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Термічний стан
ID: ba960516c55349c788dd841767e18a6c
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Відповідність стандарту
ID: ccfff35d60844df4b84f6c6cda630ff7
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: bbe9dabcf23145a885c70cfb10a8d376
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Частина
ID: e35a77fd71fa42a995b46c6f991e9837
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Термічний стан
ID: 73f8545a2f2640e28215f745e07a1438
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6f82d37024d848a2aa816cfba7aa6406
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 56928dfbd198487e94058de3933d9bfe
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Частина
ID: e3c8f5625b4f4788a5a09a614bf6a1df
Очікуване значення :
м'ясо стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Термічний стан
ID: 4f6869fc4e6544669286b41348e6b72b
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ece03d2ab0594bb8ba724ddcbe5d3fa5
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
З шкірою
ID: 25370e1e91834f0e920198e3d7f52c8f
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Наявність кісток
ID: d4567f1dbe5e4788aac18b9313fd135f
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1ff7206d6ea245d0824ef32f8e680c73
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Частина
ID: 2664bb8e7b3640178003a048de1d75ae
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Термічний стан
ID: e0c04e6f225d46b8909f6a3afe3b72e8
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 157ad0730a2340c1bc70dc4edcbb7c5c
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
З шкірою
ID: 25bbe5a4f29e4c108b13e06132c8ce35
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Наявність кісток
ID: 8e22f6f8b4664b94bd4984e2daaf421f
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c2436b437e3443bfa66d24e99dcdf4ce
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Частина
ID: 6835d89ef4014532a49e1d7c41f3a304
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Термічний стан
ID: d4cb50af8a244ff48eb7aad4e65eed18
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Відповідність стандарту
ID: 7cdd83d1621f4bdabe93a8e39299b2d5
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e6c8fd5aad48417f924328bd0c3209ac
Критерій стосується номенклатури Трімінг 80/20 свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Частина
ID: cb6b1f8ef653419fbabc5e3b152eb1f1
Очікуване значення :
трімінг 80/20
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Термічний стан
ID: 9f1bd4c2e3ba40d6905d3e90fb351f22
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Відповідність стандарту
ID: 77ac4632cda046fd8a07454619c2c8ba
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження