• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Трімінг 80/20 свинний, охолоджений, ДСТУ 4590; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; Корейка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 (код 15110000-2 національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»)

Завершена

456 775.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a5c404ed1c6e437591f531de1209aa46
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Частина
ID: 218f3791dfd241aabfd91e2a9dacf5fb  
Очікуване значення : ошийок  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Термічний стан
ID: c0f2792b12c44c6b91194c1995b043a4  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Відповідність стандарту
ID: 363177bb6c20438ba2c3029fa632d5c4  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 31cae8b1725b492597f96fc5a563b36b
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Частина
ID: d780b08345ee41909ebed43adc48f4d7  
Очікуване значення : корейка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Термічний стан
ID: ba960516c55349c788dd841767e18a6c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Відповідність стандарту
ID: ccfff35d60844df4b84f6c6cda630ff7  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: bbe9dabcf23145a885c70cfb10a8d376
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Частина
ID: e35a77fd71fa42a995b46c6f991e9837  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Термічний стан
ID: 73f8545a2f2640e28215f745e07a1438  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6f82d37024d848a2aa816cfba7aa6406  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 56928dfbd198487e94058de3933d9bfe
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Частина
ID: e3c8f5625b4f4788a5a09a614bf6a1df  
Очікуване значення : м'ясо стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Термічний стан
ID: 4f6869fc4e6544669286b41348e6b72b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ece03d2ab0594bb8ba724ddcbe5d3fa5  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
З шкірою
ID: 25370e1e91834f0e920198e3d7f52c8f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Наявність кісток
ID: d4567f1dbe5e4788aac18b9313fd135f  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1ff7206d6ea245d0824ef32f8e680c73
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Частина
ID: 2664bb8e7b3640178003a048de1d75ae  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Термічний стан
ID: e0c04e6f225d46b8909f6a3afe3b72e8  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 157ad0730a2340c1bc70dc4edcbb7c5c  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
З шкірою
ID: 25bbe5a4f29e4c108b13e06132c8ce35  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Наявність кісток
ID: 8e22f6f8b4664b94bd4984e2daaf421f  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c2436b437e3443bfa66d24e99dcdf4ce
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Частина
ID: 6835d89ef4014532a49e1d7c41f3a304  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Термічний стан
ID: d4cb50af8a244ff48eb7aad4e65eed18  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Відповідність стандарту
ID: 7cdd83d1621f4bdabe93a8e39299b2d5  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e6c8fd5aad48417f924328bd0c3209ac
Критерій стосується номенклатури Трімінг 80/20 свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Частина
ID: cb6b1f8ef653419fbabc5e3b152eb1f1  
Очікуване значення : трімінг 80/20  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Термічний стан
ID: 9f1bd4c2e3ba40d6905d3e90fb351f22  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:33
Відповідність стандарту
ID: 77ac4632cda046fd8a07454619c2c8ba  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження