• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143 - Поставка партіями на підставі заявки Замовника, до 31.12.2025 року.

Завершена

293 400.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 12c695b7350a4650850c9397b2ae9b02
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:14
Вид
ID: 297cda0b7ea64d3c84f2c845f3f8282a  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:14
Частина
ID: 1f8e2604a25d4bf8bbf7311a6fe8e05f  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:14
Термічний стан
ID: 87d87e9245154d199990164642e0e8f5  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:14
Відповідність стандарту
ID: 10d847b110cb4c9193f29181aa8f15bc  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b5c709cb5c3f4a8290b47ecec3ed1888
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:14
Частина
ID: 46da5a36c6e343c5be474ed47880f363  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:14
Термічний стан
ID: d389aa7bff484ada924d16104e586ce5  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:14
Відповідність стандарту
ID: c446f2f51d014ebe827728c4e33b2d17  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 904e148ce25a41a1b2cbdcb893496b46
Критерій стосується номенклатури Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:14
Частина
ID: 2a714296dc284027a4603172e9b83cd4  
Очікуване значення : грудка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:14
Термічний стан
ID: f3fe9d8a5ce34f0e8cf682272a8c394e  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:14
Відповідність ДСТУ 3143
ID: dbf4e98fe2ad4fada3c3f8a32b9663e5  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:14
З шкірою
ID: c4d7330666ac4d7bbd0775ab43c1efcd  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 13:14
Наявність кісток
ID: 2498063476434990b8ad96fc4109f9e7  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження