• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590

Поставка товару здійснюється окремими партіями 2 рази на тиждень відповідно до письмової заявки Замовника. Місце поставки товару: Доставка та розвантаження товару здійснюються до закладу Покупця (приміщення харчоблоку). Поставка здійснюється за рахунок постачальника в зазначений в заявці заклад Замовника. Ціна пропозиції включає витрати на транспортування, доставку, розвантаження, збір, зберігання, сплату митних тарифів, наявність сертифікатів, тощо. Учасник бере на себе обов’язки по відшкодуванню транспортних збитків по поверненню неякісного товару або через ненадання відповідних документів. Учасник разом з товаром надає Замовнику видаткову накладну на товар, сертифікат якості та всю супровідну документацію на кожну партію товару згідно вимог діючого законодавства. Постачання товару повинно здійснюватися спеціалізованими транспортними засобами, призначеними для перевезення продуктів харчування, що забезпечують збереження їхньої якості і безпеки для здоровʼя. На не якісний товар складається акт і повертається постачальнику. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, Постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом одного дня. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі і виконують навантажувально-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обовʼязкових медичних оглядів. Замовник має право перевіряти наявність санітарного паспорту та санітарну книжку водія. Товар повинен бути упакований Постачальником таким чином, щоб не допустити його псування, втрати зовнішнього вигляду, забруднення, псування маркування та/або знищення під час транспортування, вантажно-розвантажувальних робіт та зберігання. При постачанні товару надаються документи, що підтверджують якість товару (посвідчення про якість та/або сертифікат відповідності (якості) та/або декларація про відповідність та/або висновок санітарно-епідеміологічної служби, тощо).

Завершена

354 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 578fa35f002a4c1ba63ed45eb0cd6a62
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:51
Частина
ID: eb2e1649ec404faebf73e6c31a8261c7  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:51
Термічний стан
ID: ba0303f349164860aab6e3f6e0947575  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:51
Відповідність стандарту
ID: 9653d491d5284bda82d7aa06bb6f0e8c  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: cb03241c85954014b2f5dab7aab07068
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:51
Вид
ID: a2ff6484725f4768b939674f7daef752  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:51
Частина
ID: 0f23d472b8554b4d9da044afc938256c  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:51
Термічний стан
ID: f57e16d63afa480d87adfb244110eafb  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:51
Відповідність стандарту
ID: 3b745b86d7794013b6bb9ae51763fe3f  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b27a8fff2d914a97b686753ccc3f7dd1
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:51
Частина
ID: aecc601627154cb091231bcae5592a3e  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:51
Термічний стан
ID: fae1fab180a64dbf9e4ba3c8f0b28eb6  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:51
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e08244082f0f4c2d8893b3e2c174a519  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:51
З шкірою
ID: 84fce1e4a12d443cb0e6658c00d6a4b1  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:51
Наявність кісток
ID: abeb82115f9d4ac2b24871c80dd0f8f9  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 7c830f0c7bc84718863a3933528e46d9
Критерій стосується номенклатури Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:51
Частина
ID: e9157745c4ca4efaa8db0a778b2f4f76  
Очікуване значення : філе стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:51
Термічний стан
ID: 938666f32d5c4f70bb8686f9af0d6bbf  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:51
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 7862251e198842639d94a6c37e374cbf  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:51
З шкірою
ID: 944179155f944e2e80e624bd43378a11  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:51
Наявність кісток
ID: 308177fe7fe44e15aea700f194eaf0ca  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження