• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть без кістки свинна, стегно куряче, філе куряче

Кількість та місце поставки товарів - Україна, Житомирська область, заклади дошкільної освіти та заклади загальної середньої освіти Відділу освіти Пулинської селищної ради (згідно Додатку 2 до Договору) М'якоть без кістки свинна – 450 кг стегно куряче – 750 кг філе куряче – 4500 кг Строк поставки: до 31.12.2025 року. Розрахунки за поставлений товар здійснюються протягом 10 календарних днів з моменту поставки Товару. Поставка товару здійснюється щоденно окрім вихідних днів до 09:00 ранку у заклади освіти зазначені у Додатку 2 до договору. Обсяг поставки узгоджується із Замовником щоденно за допомогою телефонного зв’язку, або електронного листування.

Завершена

981 750.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6874bf63000c4395818b3335938e826b
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:40
Частина
ID: 0470eaceea8c4cc1b21c67fe2d8f6950  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:40
Термічний стан
ID: f1639d1d4c29479cba1e636880701fd5  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:40
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 8b5b2a19e9034af48f78316e4426b90f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:40
Наявність кісток
ID: 3f73be1d48a448b69ef08dc32e6d70cc  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:40
З шкірою
ID: 3c4c8e64d32444119f0afb7dfba2602f  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ee702a64ffe04006806dc31ca1dbfcd3
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:40
Частина
ID: f2469c208871407a8df05ff4ab0d9023  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:40
Термічний стан
ID: f1640364c5a14701b5da406f3e6bf1cb  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:40
Відповідність стандарту
ID: 2cd95e1a032643e2affec04fa777a3eb  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2239b7cda6d147ca873557d26c786d03
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:40
Частина
ID: 44528acaccb140139c124a99d4229db5  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:40
Термічний стан
ID: 9361d999a3ac4c0d96c091c2b393067d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:40
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2605f5887fb5407f8c79dbc94070bd3f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:40
З шкірою
ID: 8630d8a30c764866a9ac8ae4da533e65  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.01.2025 11:40
Наявність кісток
ID: f4069cac47654c299e040fb15465f978  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження