• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Сосиски з свинини, курятини, сорт вищий; Сардельки з свинини, яловичини, сорт вищий; Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт перший; Ковбаса варено-копчена з свинини, яловичини, сорт вищий; Балик варено-копчений, свинина, сорт вищий

Поставка Товару здійснюється згідно з заявкою Покупця дрібними партіями протягом дії Договору , 3 рази на тиждень з 8.00-11.00 год.. Обсяг кожної партії визначається Покупцем залежно від фактичної потреби. Партією Товару за Договором вважається поставка Товару в обсязі, що визначений за кожною окремою заявкою Покупця. Заявка на поставку відповідної партії Товару подається Покупцем надається телефоном, факсом або на електронну пошту. Поставка кожної партії Товару повинна здійснюватись Постачальником не пізніше 1 (одного) робочого дня з дати одержання відповідної заявки Покупця. Постачальник гарантує виконання приписів пункту 2 частини 2 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» щодо розроблення, введення в дію та застосовування постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, а також забезпечення належної підготовки з питань застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, осіб, які є відповідальними за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів. На підтвердження виконання зазначених приписів Постачальник на дату укладення Договору надає Покупцю документи відповідно до пункту 5.13 договору. У разі ненадання Постачальником Покупцю зазначених документів в передбачений Договором термін, Постачальник вважається таким, що відмовився від укладання договору на умовах, визначеними Покупцем у запиті пропозицій постачальників, зокрема у проекті договору, що є складовою частиною запиту пропозицій постачальників.

Завершена

274 400.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 45d3120bc35d44ae97115432c38f5a58
Критерій стосується номенклатури Балик варено-копчений, свинина, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 16:13
М'ясна сировина
ID: 7c48193cad0046abaaa8ae4df0bc259e  
Очікуване значення : свинина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 16:13
Вид виробу
ID: 93da2fbc0d584dbaa8d354b88bf526dc  
Очікуване значення : балик  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 16:13
Спосіб обробки
ID: 7aca7eda99414a1a900634e47fc555b0  
Очікуване значення : варено-копчений  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 16:13
Сорт
ID: 82aad4817c6c4690887a4096378f8bab  
Очікуване значення : вищий  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9c6e1c8459e949219bfc6f3bd1126954
Критерій стосується номенклатури Ковбаса варено-копчена з свинини, яловичини, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 16:13
За способом обробки
ID: 2e40d5eeea9747d38896661430a3a2b3  
Очікуване значення : варено-копчена  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 16:13
Склад м'ясної сировини
ID: 3ab098b649d143d7bc87a61a543d1ace  
Очікувані значення : свинина, яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 16:13
Сорт
ID: 7ade891fb7e744a083515ca1930ef03d  
Очікуване значення : вищий  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 21656252e8124b5ea6fc29b6a3dd6c32
Критерій стосується номенклатури Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт перший
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 16:13
Вид
ID: db9ba399222647e681cc899c66595500  
Очікуване значення : ковбаса варена  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 16:13
Сорт
ID: cb31ed4d8d4545a2bc1dd27bf89181aa  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 16:13
Склад м'ясної сировини
ID: 1eb10c7b6ccf4c34a05b700957f3f68e  
Очікувані значення : свинина, яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c2656e7495bf4df88dbd9a22941eb019
Критерій стосується номенклатури Сардельки з свинини, яловичини, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 16:13
Вид
ID: 3e3c03e994c44aa0af31935cb029789f  
Очікуване значення : сардельки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 16:13
Сорт
ID: 23aad9e9d4764e01a7204d93599b428c  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 16:13
Склад м'ясної сировини
ID: 45566febd36b439fbbd8f2a119f86d60  
Очікувані значення : свинина, яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9c787620b8824e4dae11ce7649b4bc82
Критерій стосується номенклатури Сосиски з свинини, курятини, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 16:13
Вид
ID: b9839bbc1d764153a0907d8d10c9518d  
Очікуване значення : сосиски  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 16:13
Сорт
ID: 45135500d1744cda946b670ce1739561  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 16:13
Склад м'ясної сировини
ID: 800d60c8d2b1431d95143d6745c8255f  
Очікувані значення : свинина, курятина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження