• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Цукор ванільний, ДСТУ 1009; Кетчуп; Майонез 50%; Лавровий лист цілий; Кориця мелена; Оцет столовий (розчин оцтової кислоти), 9%; Сіль харчова, кам'яна, помел 1, ґатунок перший; Перець чорний, мелений

Завершена

56 641.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 00d1c882cf9c43dc89db8e7241d4d025
Критерій стосується номенклатури Сіль харчова, кам'яна, помел 1, ґатунок перший
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 08:59
Вид
ID: b577a29ebf4f47fd9f310308863fdabb  
Очікуване значення : кам'яна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 08:59
Помел
ID: c9bf235a14ab43da95ab8cd1f5fc69bd  
Очікуване значення : 1  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 08:59
Ґатунок
ID: 376c39ce1d5642c58acbb35e34622b8c  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 08:59
Добавки
ID: 3bc7656d32e647b596504418fdbe8300  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 72585503f4ff4c7c835a6e4c9b0caa43
Критерій стосується номенклатури Оцет столовий (розчин оцтової кислоти), 9%
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 08:59
Концентрація оцтової кислоти
ID: 1f9aa6c0ea5147c1b714358016222b4d  
Очікуване значення : 9  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 08:59
Вид
ID: f7407348769548df90d4b7d821364751  
Очікуване значення : оцет  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 08:59
Склад
ID: e174fbab5f1e4cc6845a17edf6a0cdde  
Очікуване значення : розчин оцтової кислоти  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 25f3fae9245343e6aac0d0efaf2732bf
Критерій стосується номенклатури Лавровий лист цілий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 08:59
Форма
ID: 60e39751c0e94e939f28b7c85564a832  
Очікуване значення : цілий  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d03d6698b5ca4e9d95ac2cdd700670f1
Критерій стосується номенклатури Майонез 50%
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 08:59
Масова частка жиру
ID: 4a4cc0ae7ba2402d8f6e26f96ed01eca  
Очікуване значення : 50  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 08:59
Вид
ID: ef40133cb0674d79abd1d5d5ae9ee696  
Очікуване значення : майонез  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8d3c5a0cd47b4f2696f134a2de46fa69
Критерій стосується номенклатури Кетчуп
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 08:59
Вид
ID: 5fb98113b1b44c569a6b10be1a1744a0  
Очікуване значення : кетчуп  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 08:59
Гострий
ID: e0dd775e9f3d48b18fa8be434c7f04d5  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: cc4ab9fc844341c9ade560281b30bc34
Критерій стосується номенклатури Перець чорний, мелений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 08:59
Вид
ID: 3300cb741b7844b1aafb64476100fb31  
Очікуване значення : чорний  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 08:59
Форма
ID: 836d6b4bd7e349e0ad9c2dd28e00e739  
Очікуване значення : мелений  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: bb03d0cbb3054c31bde52ecb0d8bca3f
Критерій стосується номенклатури Цукор ванільний, ДСТУ 1009
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 08:59
Відповідність ДСТУ 1009
ID: 343961a0608e4cc08d3ff14a7cbf2f2b  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8fe57a9756e0466e8e152e9d4dae8210
Критерій стосується номенклатури Кориця мелена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.01.2025 08:59
Форма
ID: 926606d1292b4ba4ba153953d4ed3924  
Очікуване значення : мелена  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження