• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590,Стегно без кістки теляче, охолоджене, ДСТУ 4589,Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143,Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143,Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143

Товар поставляється згідно заявок Замовника – наступного робочого дня з моменту отримання заявки 2-3 рази в тиждень, в робочі дні- з 8-00 до 12-00 год. Місце поставки (передачі) товарів - їдальня закладу. Замовник оплачує отриманий товар протягом 14 календарних днів з моменту підписання сторонами видаткової накладної та отримання товаро-транспортної накладної на товар, шляхом безготівкового перерахування коштів на розрахунковий рахунок Постачальника. У разі затримки бюджетного фінансування, Замовник в межах строків відведених для розрахунків за поставлений товар повідомляє про це Постачальника. У такому разі розрахунок здійснюється впродовж 7 банківських днів з моменту отримання Замовником бюджетних асигнувань на здійснення закупівлі. Оплата Товару здійснюється на підставі документів, що підтверджують факт їх отримання та виконання.

Завершена

330 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c375881cb66b46adb459b15a9da5fc27
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:46
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 34050c174a9344a89baf2939dd4380f2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:46
Термічний стан
ID: 11f7d95534c140a9ae67496e2f93b5ac  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:46
Частина
ID: 445759ff9c814d9cb89f1da762b8d5a8  
Очікуване значення : печінка  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 0d3790b959ca43f6a17d804e5c7a0a51
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:46
Наявність кісток
ID: 51ae99b070af42b1b3a70c2d7b2e9dda  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:46
З шкірою
ID: fa7077a8dfb44fb08176e5b47dda1027  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:46
Відповідність ДСТУ 3143
ID: bde016eb3e8042b88ef76047e8359c74  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:46
Термічний стан
ID: 1d3ce544cb524eeaa1f4346f3b105b19  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:46
Частина
ID: 5fa41051339a493aa2fcd1a50ab2d87f  
Очікуване значення : філе  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 98162ac6e0c54176b082b37f7a242709
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:46
З шкірою
ID: 77c94686d59a4f0bbdeb6cdbd11dbcf2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:46
Наявність кісток
ID: fb6e677d26984cbeb5dadcc896ae6f7c  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:46
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2ac96fc2209044808a09f8177ff92285  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:46
Термічний стан
ID: fff7568583f048e38fd405f780a5a2c1  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:46
Частина
ID: 0cc491facbb14c65bb2eab89dad6879d  
Очікуване значення : стегно  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 041c3631dbfc4e569144d057db82daa5
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:46
Відповідність стандарту
ID: e68e44b30e38478eadadb3bb03ca2951  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:46
Термічний стан
ID: e3b05f49f0d7435fb82fb722569752b1  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:46
Частина
ID: a753425cb1eb4c1283893a3cd4ea11c7  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 31f700170ca94ed6839d0084ca894550
Критерій стосується номенклатури Стегно без кістки теляче, охолоджене, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:46
Відповідність стандарту
ID: 3e144f2f2a5e435987ba810cc9b391ca  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:46
Термічний стан
ID: dfc36eb7cc3d4344b3cbb0282acbdb8a  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:46
Частина
ID: dab5977e81b94c63a795038bed899b64  
Очікуване значення : стегно без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:46
Вид
ID: 2f44cd10ec08498f83ba2d6ab5b0d76c  
Очікуване значення : телятина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження