• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590

В вартість товару включаються витрати з навантаження, розвантажування та доставки до закладу. Товар повинен постачатися 3 рази на тиждень згідно, спеціально обладнаним автотранспортом Постачальника з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення товару відповідно до заявок з 8.00 до 14:00 год., крім суботи та неділі. М’ясо свинини м’якушеве, безкісткове охолоджене; Філе куряче охолоджене повинне відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР (із змінами та доповненнями), показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України,ТУ та ДСТУ. Учасник зобов’язаний дотримуватись у своїй діяльності вимог законодавства стосовно постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи НАССР (надати у складі пропозиції сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів виданого на ім’я учасника як підтвердження додержання учасником вимог законодавства стосовно постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи НАССР). Філе куряче охолоджене. Нежирне біле м'ясо без кістки, з грудинки курчат-бройлерів, має вагу від 180 грам до 250 грам. Філе повинне бути очищене, не ушкоджене, ціле, без сторонніх запахів, не обвітрене, без деформацій, потемніння та позеленіння структури тканини. Поверхня чиста без липкості. Температурні умови зберігання: близько 48 годин при температурі 0….+ 6 С. Пакування у чисті поліетиленові ящики не більше 15-20 кг. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування відправника; маса нетто (кг); номер бригади або пакувальника; позначення справжнього стандарту. Товар має бути розфасований та упакований такими способами, які забезпечують збереження споживчих властивостей і безпечність продуктів під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють їх фальсифікацію. Для пакування використовують допоміжні засоби і матеріали для виробництва та обігу, які допускаються до контакту з м’ясними продуктами і використанню у м’ясній промисловості. Пакувальні матеріали та оболонки повинні забезпечувати якість м’яса під час зберігання, транспортування та реалізації протягом встановленого строку придатності продуктів при дотриманні визначених режимів. При перепакування товару повинні забезпечуватися умови зберігання, які встановлені виробником. Кожне пакування повинно містити інформацію, нанесену державною мовою будь-яким способом, для забезпечення чіткого читання у доступній для сприйняття формі. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару. М’ясо свинини м’якушеве охолоджене. М'якуш цілим шматком, отриманий з лопаткової частини туші з видаленою сполучною тканиною. Краї зарівняні, без бахромок. Глибина надрізів м'язової тканини не більша ніж 10 мм. Поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання. Напівфабрикати м’якушеві з парної або охолодженої сировини. Свинина може бути розфасована та упакована таким чином, який дозволяє забезпечити збереження її споживчих властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. Товар повинен бути вітчизняного, натурального походження.

Завершена

210 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 797492eaf93a46dbb4f9c2a0febcdb4e
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:02
Відповідність стандарту
ID: 1b51fe87b8f24025a5ffebd1ffa7e77a  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:02
Термічний стан
ID: 9fa793c1604c470ebeb967514afbc233  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:02
Частина
ID: 3d2cc66e21f742b185eac4d95ae766e6  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 073ce9925c774cd1a5c9001f71f89d14
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:02
Наявність кісток
ID: 2563ac0e9598427da9d58c2dc6577328  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:02
З шкірою
ID: a9f30a18f89345f493cb57a8a08c1a21  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:02
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1fe6543e420d47a5992c319c2f7f9da2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:02
Термічний стан
ID: 37ebab325be74c878c644720421a4630  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.01.2025 19:02
Частина
ID: a1f12fcd77da41ac92d00605d44ff7cd  
Очікуване значення : філе  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження