-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'ясо свіже: яловичина охолоджена, свинина охолоджена, філе куряче охолоджене
Товар поставляється частинами згідно замовлення наданого Замовником. Термін придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 90% від встановлених термінів зберігання для кожної окремої партії. Розрахунки за поставлений товар здійснюються з відстрочкою платежу 30 календарних днів.
Завершена
193 900.00
UAH без ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 7381778acdee4a25aa105e3caa17c88a
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 17:08
Наявність кісток
ID: 1fc77c652ff74eb3aca76d68a8304b0e
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 17:08
З шкірою
ID: 8e7af7930a5a49f783b13bdd3504aa7c
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 17:08
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ffb70dc97a1647cb96500b100401bd70
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 17:08
Термічний стан
ID: 7c80c5c1b2144ba18e8d62623b966f38
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 17:08
Частина
ID: 60f4ed3b233841099ef70c1439e2d83a
Очікуване значення :
філе
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 0d73aefcd8d346e499f8b440c2b7532a
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 17:08
Відповідність стандарту
ID: d898cb6d3b914424a4d1286be7359494
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 17:08
Термічний стан
ID: aaf403df53e34a939bb9105bd8fe9710
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 17:08
Частина
ID: d2a01c386ef843d0b860ebe88c818810
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6527bc34f73b46ae84194ff939c293ff
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 17:08
Відповідність стандарту
ID: 188c4bc431b449068d0e5af8fc36f589
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 17:08
Термічний стан
ID: 88e03d9ba25c473eaa03b48673002f8a
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 17:08
Частина
ID: b137d483527649f4a65fbaa1792c6fc4
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 17:08
Вид
ID: 8af1e53f15824d229a699c2cf13b7283
Очікуване значення :
яловичина
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження