• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Капуста білоголова свіжа, середньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037; Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234; Морква молода свіжа, з обрізаною зеленню; Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033; Гарбузи продовольчі свіжі, з плоскою, овальною та округлою формою, ДСТУ 3190

Завершена

127 500.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 920f24f212904fa3a336dfd5efaf58bf
Критерій стосується номенклатури Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 13:45
Товарний сорт
ID: b46c979af10d4955a8c5d64f96e43d67  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 13:45
Діаметр коренеплоду
ID: e49e57dbb55d42f99cbbff21a7c0f8b0  
Очікуване значення : 5-10 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 13:45
Відповідність ДСТУ 7033
ID: 6614309a1ae54e908812c6bb25784878  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 44ac463eb1df4752b08150e7299e5299
Критерій стосується номенклатури Морква молода свіжа, з обрізаною зеленню
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 13:45
Вид
ID: 11f034c6f11b4600b66f9e59ff0fd61e  
Очікуване значення : з обрізаною зеленню  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 13:45
Діаметр коренеплоду
ID: a01fae172f34468a9bbdc8a4f26530a1  
Очікуване значення : не менше 1,5 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 13:45
Характеристики не суперечать ДСТУ 286
ID: 0a0b1c5a686144f897fa303119576c72  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0adf9ae82ebf457d832ccb63063bd410
Критерій стосується номенклатури Капуста білоголова свіжа, середньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 13:45
Товарний сорт
ID: 6c2b51c8d4db4d14afe6893e1200982f  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 13:45
Строк достигання
ID: 9ce5f966b81844579c666305f325a663  
Очікуване значення : середньостигла  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 13:45
Відповідність ДСТУ 7037
ID: 77847a0aedb846d9ad768b26c5c0c9ca  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 440a4508552f46fd8dde65a11da7d1f8
Критерій стосується номенклатури Гарбузи продовольчі свіжі, з плоскою, овальною та округлою формою, ДСТУ 3190
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 13:45
Вид сорту
ID: 5390a581ed6a424a9ac7fba385d63064  
Очікуване значення : з плоскою, овальною та округлою формою  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 13:45
Діаметр плоду
ID: 98bc4739945d4f77bcac17fe2abaf196  
Очікуване значення : не менше 15 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 13:45
Відповідність ДСТУ 3190
ID: 57ca3d488ab44837b36af1b4d89a977c  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9b236d66d9734610b6531c1c7a226b5b
Критерій стосується номенклатури Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 13:45
Товарний сорт
ID: 20a02708accb448ba4c9ddfea4345a98  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 13:45
Найбільший поперечний діаметр
ID: 8d191af995334957af674872cc4a5a2e  
Очікуване значення : від 5 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 13:45
Характеристики не суперечать ДСТУ 3234
ID: f531b9333e1e4de4a019062aa9a8f88e  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 13:45
Цибуля ріпчаста рання
ID: 60c3100f611e48afa1b6c3e574c0fb6d  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження