• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Масло солодковершкове 82%, ДСТУ 4399

Масло солодко вершкове селянське 82% молочного жиру, моноліт 5 – 20 кг має бути виробленим тільки з коров’ячого молока та (або) продуктів його перероблення, без додавання складових рослинного походження. Масло має бути щільним, однорідним, поверхня на зрізі має бути блискуча, суха, колір світло жовтий, смак і запах характерний маслу вершковому, з добре вираженим присмаком пастеризації, без вмісту рослинних жирів, сторонніх запахів і присмаків. Масло вершкове має відповідати ДСТУ 4399:2005, маючи відповідні сертифікати і висновки Державної санітарно-епідеміологічної експертизи. Фізико-хімічні показники: Масова частка молочного жиру 82%; Титрована кислотність- 20,0ºТ; pH плазми масла - до 6,25; Кислотність жирової фази масла- до 2,5ºК; Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати: Документи, що підтверджують якість Продукції: сертифікати відповідності, та/або посвідчення про якість, та/або декларації виробника, або інше документальне підтвердження походження продуктів харчування, що є предметом закупівлі разом з документом виданим державною лабораторією або випробувальним центром відповідного напрямку (протокол випробувань або експертний висновок виданий на ім’я Учасника), щодо оцінки відповідності товару вимогам нормативних документів, державного стандарту, а саме з відображенням відсутності складових рослинного походження (дата видачі не раніше 2024 року). Сканована кольорова копія оригіналу Акту складеного за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) на підприємстві Учасника стосовно додержання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти та корми , здоров’я та благополуччя тварин за формою затвердженою наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України 08 серпня 2023 року № 1503 (акт без виявлених порушень датований не раніше 2024 року). Документи, які підтверджують інформацію про транспортні засоби та контейнери, що використовуються для перевезення харчових продуктів, що вони чисті, продезінфіковані (засобами, дозволеними для використання МОЗ України), утримуються у належному стані (санітарний паспорт), а працівники, які контактують з харчовими продуктами (експедитори, водії, вантажники) перед початком роботи обов’язково проходять температурний скринінг та забезпечені спецодягом, засобами індивідуального захисту (масками, рукавичками) та дезінфектантами, антисептиками. Інформаційна довідка учасника щодо здійснення дезінфекції, дератизації складських приміщень із зазначенням інформації щодо способу здійснення такої дезінфекції: власними силами або на основі договору з установою (надати сканований оригінал договору на ім`я Учасника), уповноваженою на проведення цього виду діяльності та документи, що підтверджують здійснення дезінфекції, дератизації складських приміщень у поточному році. Відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» учасник повинен надати в складі тендерної пропозиції експертний висновок або звіт про результати дослідження паталогічного (біологічного) матеріалу (зроблений в поточному році), що підтверджує здійснення процедури виявлення бактеріального забруднення середовища життєдіяльності людини методом змивів на наявність та/або відсутність бактерії групи кишкової палички (санітарно – мікробіологічне дослідження) з поверхні яка контактує з харчовими продуктами, зокрема: кузову(ів) автотранспорту з середини; столу(ів) для фасування та/або пакування; холодильної(их) та/або морозильної(их) камер(и); тари для продуктів харчування. Надати сканований оригінал договору на ім`я Учасника на лабораторні дослідження. Залишковий термін придатності на момент постачання повинен складати не менше ніж 90% від загального терміну зберігання. Ціна за одиницю товару, що надана в складі цінової пропозиції не повинна перевищувати середньостатистичну вартість товару, встановлену Державною службою статистики України на дату електронних торгів. Доставка товару проводиться авторефрижератором при температурі мінус 12С - мінус 18С з дотриманням товарного сусідства. Доставка та розвантаження товару в склад Замовника проводиться за рахунок Постачальника, дрібнооптовими партіями, від 50 кг три - чотири рази на місяць. Замовлення передається Постачальнику не менш ніж за три доби до поставки. Строк поставки товару: до 31 грудня 2025 р. Продукція повинна бути вітчизняного виробника. Розвантажувальні роботи виконуються фахівцями які забезпечені особовими медичними книжками та спецодягом. Доставка та розвантаження продукції (в морозильну камеру), проводиться дрібнооптовими партіями за рахунок постачальника.

Завершена

690 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 486d061cba1a465d8e4b5371f3967211
Критерій стосується номенклатури Масло солодковершкове 82%, ДСТУ 4399
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 12:58
Вміст жиру
ID: ff856c1fbafe4715ba66bd11371c188c  
Очікуване значення : 82  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 12:58
Вид
ID: 75469d7c3e7a41339cf81f2f6cdc9c2e  
Очікуване значення : солодковершкове  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 12:58
Відповідність ДСТУ
ID: fb3cf31a3262411483d19b20c34adf50  
Очікуване значення : ДСТУ 4399  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.01.2025 12:58
Безлактозне
ID: 2f0bcc2e94cd49b782518cbcdcd572b1  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження