• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Код ДК 021:2015 :15110000-2- М’ясо (Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143,Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590 та Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 )

Поставка партіями на підставі заявки Замовника, до 31.12.2025 року

Завершена

390 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 65138da8e8d84b84b85b587ac6b3a1d8
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 14:32
Частина
ID: beba889a52f945a8a23703bcca6cf0a1  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 14:32
Термічний стан
ID: bffeab4649d74fb19f09040e3ddd037f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 14:32
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 23bac71c25394236bf0f44c24f5f9152  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 14:32
Наявність кісток
ID: cd9956d562964395bab5e38b3f58a110  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 14:32
З шкірою
ID: 434699b64ffe4e33826301fe7fe253e4  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b6481f25f6984e74b06c2bee1246bf9b
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 14:32
Частина
ID: dc74ea96a50c4afaa8c3d33c741043d7  
Очікуване значення : окіст без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 14:32
Термічний стан
ID: 40f873b9419947bbad8e675b4ffcf630  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 14:32
Відповідність стандарту
ID: e1efbb4f5a7d49149d9d1ce6d4fe1a87  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 13c91428bf1146d6b738c06d47421bbb
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 14:32
Частина
ID: b248d62f51f844bdb0a77a5a254b24b9  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 14:32
Термічний стан
ID: 4b796dc2b08b405da65169fe43fff6a3  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 14:32
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d116552561314114842e273323b4541a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 14:32
З шкірою
ID: f27c74c7a7e84fd1abd659001ab03d91  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 14:32
Наявність кісток
ID: fdbba85131654b6ab04aeb4c10b298ac  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 41e4c2fcc97f421b8bd900dea3c67024
Критерій стосується номенклатури Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 14:32
Вид
ID: 51d41112c5204a31bbeff1a0c0c55389  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 14:32
Частина
ID: 6d994f7baa3c4f1c9c1fb187f1b0b82c  
Очікуване значення : стегно без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 14:32
Термічний стан
ID: 7a43cf629d184cffbabacc53a3685a88  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 14:32
Відповідність стандарту
ID: c7d80adc06d84398a1b689689a212a2d  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження